Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR GÜNDE 4 İMZA ..

BÄ°R GÃœNDE 4 Ä°MZA ..

2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, yeni haftaya transferlerle başladı. 5 oyuncuyu daha önce kadrosuna katan eflatun beyazlılar, bugünde 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

Kdz.EreÄŸli Belediyespor yeni sezon öncesi kadrosunu 4 yeni taransferle güçlendirdi. Gün içinde Kdz. EreÄŸli Belediyespor 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, As BaÅŸkan Hasan Pınarcık, Sayman Deniz Koca, Futbol Åžube Sorumlusu Olcay Ural’ın yanı sıra, A Takım Antrenörü Ä°smail Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’ında hazır bulunduÄŸu görüşmelerde anlaÅŸmaya varıldı.

Ä°ÅžTE YENÄ° Ä°SÄ°MLER

Transfer Komitesi gün içindeki görüşmelerde Medipol BaÅŸakÅŸahir U 21 takımının 1996 doÄŸumlu orta saha oyuncusu Murat Turan, Ankaragücü  ve GençlerbirliÄŸi alt yapılarında yetiÅŸen, Çankırıspor’da profesyonel oynadıktan sonra geçen sezon Bal Ligi takımlarından Pursaklar forması giyen 1996 doÄŸumlu forvet arkası mevkiinde oynayan YaÅŸar Åžahin, yine Hacettepe ve GençlerbirliÄŸi  ve Konyaspor alt yapısında yetiÅŸen geçen sezon Pursaklar forması giyen 1995 doÄŸumlu ön libero ve saÄŸ bek mevkiinde oynayan  OÄŸulcan Ä°nce, ve Sakaryaspor, Fenerbahçe ve Karabük alt yapısında oynayan, geçen sezon ise Bal ligi takımlarından Gemlikspor’da forma giyen 1996 doÄŸumlu forvet  Merih Can Gök  ile sözleÅŸme imzaladı.

Eflatun beyazlılar transfer görüşmesi için akÅŸam saatlerinde ilçeye gelen ve geçen sezon  YeÅŸil KırÅŸehir’de forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan ÇırakoÄŸlu ile de yarın görüşecek.

 

 

2 OYUNCU İLE ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI.

Kdz. EreÄŸli Belediyespor, son iki sezonda BAL Ligi takımlarından Yeni Amasya ve Termespor formaları giyen 1997 doÄŸumlu saÄŸ kanat oyuncusu Eray Özer ve 2014/2015 sezonunda 3. Ligde Zonguldakspor’un rakibi olan Kızılcabölük takımında forma giyen  ve Zonguldak’taki maçta da ter döken  ve geçen sesonda Termespor forması giyen 1994 doÄŸumlu stoper Emre Berkan KahvecioÄŸlu  ile de  Ã¶n anlaÅŸma saÄŸladı. Ä°ki oyuncu  Ã¶nümüzdeki günlerde EreÄŸli’ye gelerek resmi imzayı atacak.

Ereğli Belediyespor daha önce Oğuz Yalçın, Turgut Rençber, Ümit Daşçı, Ozan Aydın ve Tunahan Altuntaş ile anlaşmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo