17 o C Kdz. Ereğli

BİR FİNAL GELENEĞİ !.

Kdz. Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, “Final de başarı bir gelenektir.” dedi.

Gündem 3 yıl 2 ay 8 gün 9 saat 10 dakika önce 2258

Haberi Paylaşın

Ereğli FM Yayın ve Reklam Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu “Arzu ile Devri Alem” programına konuk olan Kdz. Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, “Final de başarı bir gelenektir.” dedi.

Öğrencileri Tahir Dişbudak’ın Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’de Ereğli İlçe birinciliği elde ettiğini, Final okullarının Türkiye genelinde 7 Türkiye birinciliği ile öne çıktığını vurgulayan Vural, “Elde edilen başarı; kurumumuzdaki eğitim kalitesi, anlayışı ve sürdürülebilirliği ile gerçekleşiyor. Bu çalışmanın karşılığı olarak her yıl büyük başarılara imza atan Final Eğitim Kurumları, bu sınavda da ayrıcalığını göstermiştir. Birinciliği elde eden öğrencimizi gayret ve çabalarından dolayı kutluyor, öğrencimizi yetiştiren öğretmenlerimiz ve kurumumuza güvenen velilerini kutluyoruz.” dedi.

EREĞLİ’YE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YAKIŞIR

Sınav başarısı anlamında Ereğli’mize Türkiye 1.liğide çok yakışır. Başarı emek demek. Hedefimiz elbette ki, Türkiye 1.si çıkarmak. Kitlesel ve bireysel başarıda yeni hedeflere yol açacağız.” diyen Vural, Pandemi den dolayı yeni bir eğitim modeli ile tanıştık. Etkisi yüz yüze eğitim gibi değil. Öğrencilerimiz bu süreçteki eksiklerini tamamlamak için lütfen takviye alsın. Geçen sene ilkokul 1’e başlayan öğrenci okulu tanımadan 3.sınıfa geldi. Bu durumun sıkıntılarını yaşayacağımız bir sezona başlayacağız. Bunun bilincinde olarak 12 ay süreli eğitim verdiğimiz Anaokul’nun yanında Ortaokul ve Lise de eğitim verirken, sınava da hazırlayan anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Amacı sınav kazanmak olan öğrenci ve velisinin adresi Final Okulları olmalı.” dedi

KAYMAKAM EREĞLİ BİRİNCİSİNİ KABUL ETTİ

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, LGS sınavında Ereğli birincisi olan Final Okulları Öğrencisi Tahir Dişbudak’ı makamında etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Kdz. Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural’ın da hazır bulunduğu ziyarette Çorumluoğlu, Tahir Dişbudak ve Final okulları ile öğrencinin ailesini kutladı.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 23 dakika önce O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
5 gün 1 saat 50 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 6 saat 12 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
3 gün 3 saat 49 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 23 saat önce EREĞLİ'DE KAZA ; 9 YARALI
6 gün 21 saat 8 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
5 gün 1 saat 23 dakika önce 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
2 gün 23 saat 1 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER