Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNUYOR !

BÄ°R DÄ°ZÄ° TEMASLARDA BULUNUYOR !

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ereğlİ`de.


TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesindeki Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezlerinin açılışı için Ereğlİ'ye geldi.

 HisarcıklıoÄŸlu'nu Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kdz.EreÄŸli TSO BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak TSO BaÅŸkanı Metin Demir, TSO Meclis BaÅŸkanı Ä°lhan YazıcıoÄŸlu, Alaplı TSO BaÅŸkanı Recep Ocak, AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan, Önceki dönem Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Murat Sesli, ve iÅŸ insanları karşıladı.

Oda BaÅŸkanı KeleÅŸ, HisarcıklıoÄŸlu'nun ziyaretine iliÅŸkin deÄŸerlendirmesinde, "Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi BaÅŸkanımız Sayın Rifat HisarcıklıoÄŸlu Kdz. EreÄŸli’mize teÅŸrif ederek Kdz. EreÄŸli TSO Hizmet binamızda faaliyete geçen “Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi”mizin açılışını gerçekleÅŸtirdi. Sayın BaÅŸkanımız daha sonra Kdz. EreÄŸli TSO üyelerimizle sohbet ederek sorunları ve taleplerini dinledi. Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı, Milli eÄŸitim Müdürümüz Ä°smail Aksoy ve diÄŸer heyet ile birlikte TOBB tarafından yapımı gerçekleÅŸecek okulun arsasında incelemelerde bulunan TOBB BaÅŸkanımız Sayın Rifat HisarcıklıoÄŸlu’na Kdz. EreÄŸli’ye ziyareti ve her konuda desteklerinden dolayı teÅŸekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo