Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR BİR ANLATTILAR!.

BÄ°R BÄ°R ANLATTILAR!.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bazı belediye meclis üyeleriyle; çarşı esnafını ziyaret ederek geçmiÅŸ olsun dileÄŸinde bulundu. Aynı zamanda CHP’li Belediye Meclis üyeleri de esnafı ziyaret etti.

Uysal, Belediye Meclis toplantısının ardından ziyaret ettiği esnaflara, yaşanan su baskınının boyutları ve nedenleri hakkında bilgi aktarırken, esnaftan gelen önerileri de dinledi.

ÖZKAN’A SÄ°TEMKAR SÖZLER!

Bu sırada aynı sokakta ziyaretlerini sürdüren CHP grubunda sözcü Özkan Özyağcı, kuyumculuk yapan bir esnafın sitemkar sözleriyle karşılaştı.

Esnaf, eski Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık döneminde yapılan çarşı içi yol, kaldırım ve alt yapı düzenlemeleri sırasında bazı ikazlarda bulunduÄŸunu belirterek, “o dönemin sorumlu müdürüne, yolun fazla yükseltilmemesi gerektiÄŸini, bu nedenle su baskınlarının yaÅŸanabileceÄŸini söylemiÅŸtim. Aynı zamanda buradaki kanalların aktığı dere yatağında da baÄŸlantının, suyun akışı istikametinde en az 2 metre kadar uzatılması gerektiÄŸini dile getirmiÅŸtim. Ama ’iÅŸimize karışmayın’ türünden laflar edildi” dedi.

Özkan da, bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo