Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR BABADAN ŞOK İDDİA !

BÄ°R BABADAN ÅžOK Ä°DDÄ°A !

Eski eşinin arkadaşları tarafından 5 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunulduğunu iddia etti.


 EreÄŸli’de yaÅŸan baba Y.Ç, (37) ayrıldığı eski eÅŸi Ä°.M’nin (25) uyuÅŸturucu bağımlısı olduÄŸunu ve eski eÅŸinin arkadaÅŸlarının 5 yaşındaki oÄŸlu A.D’ye cinsel istismarda bulunduklarını iddia etti.

 

EreÄŸli’deyaÅŸayan  baba Y.Ç. 5 yaşındaki oÄŸlunun A.D’nin gözü önünde ayrıldığı eÅŸi Ä°.M. ve arkadaşı Ç.S.’nin uyuÅŸturucu kullandığını 5 yaşındaki çocuÄŸu gazinolara sürüklediklerini iddia etti.

Y.Ç “EÅŸimle ayrıyız ancak oÄŸlumun uyuÅŸturucu içen bir kadın ve arkadaÅŸlarının yanında kalmasını istemediÄŸim için ÅŸikayette bulundum.  İçlerinde erkeklerinde olduÄŸu bir grup oÄŸluma cinsel istismarda bulundular. OÄŸlumu gazinolara getirip o yaÅŸtaki bir çocuÄŸunun gözünün önünde uyuÅŸturucu madde kullandılar. Åžikayet üzerine gözaltına alındılar. Ancak mahkeme denetimli serbestlik verdi.

Savcılık oÄŸlumunun görüntüleri olduÄŸu için hepsinin telefonuna el koydu. Ä°ncelemeye aldı. Süreç devam ediyor. OÄŸlum ise devlet tarafından Sevgi Evlerine verildi. Bu seferde beni sosyal medyadan fake hesaplarla ekleyip tehdit ediyorlar. Yazışmalarda para isteyip zorbalık yapıyorlar. Adalete sığınıyorum ve gereken yapıldın istiyorum” diye konuÅŸtu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
şaşkın4
gülücük3
üzgün2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
sebahattin özarslan

12 Nisan 2023 - 09:29

ağzından çıkanı kulağın duysun. GEBERESI. hiç çocuğa tecavüz edilirmi. hicmi. utanmıyorsun. pislikler. senin baban öylemi yapıyor. polislerimiz savcılarımıza yazık. sizler gibi. geberesilerle. uğraşıyor. allah belanızı versin

Yorum Yazın

Canlı Radyo