Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

’BİLİNÇLİ OL BAĞIMLI OLMA’

’BİLİNÇLİ OL BAĞIMLI OLMA’

Alaplı Kasımlı Ortaokulu tarafında bağımlılıkla mücadele kapsamında ’ Bilinçli Ol, Bağımlı Olma’ sloganıyla öğrencilere eğitim semineri verildi.

Okul Rehber Öğretmeni Psikolojik Danışman Burcu Bayar önderliğinde Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen eğitim seminerinde afişler, sloganlar ve görseller ile bağımlılık yapıcı maddelerin zararları, bu maddelerden korunma yolları ve sağlıklı yaşam konusunda tüm öğrenencilere bilgiler verildi. Seminer de ayrıca sigara, alkol, madde, teknoloji bağımlılığını ele alan stantlar kuruldu, 5, 6, 7, 8. sınıflardan görev alan öğrenciler okuldaki diğer öğrencileri bu stantlarda bilgilendirildi. Bu arada Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri de okulda stant açarak öğrencilere sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konusunda bilgiler verdi.

Alaplı Kasımlı Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz, çalışmayı hazırlayan ve rehberlik eden Psikolojik Danışman Burcu Bayar’a, Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine ve çalışmayı okuldaki öğrencilere sunan, stantlarda görev alan öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo