Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bilgisayar Beklerken Kutudan Fayans Çıktı

Bilgisayar Beklerken Kutudan Fayans Çıktı

Ä°nternet üzerinden bilgisayar sipariÅŸi veren üniversite öğrencisi Mehmet Nuri B., kendisine gelen kutuyu açtığında inÅŸaat malzemeleri ile karşılaÅŸtı. 

Edinilen bilgiye göre, Bolu’da Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi’nde Ä°ÅŸletme bölümü öğrencisi olan Mehmet Nuri B., internet üzerinden beÄŸendiÄŸi bir bilgisayarı almak için satıcı Özgür Ceyda V. ile irtibata geçti. Kendisine bilgisayarı Ä°lker K. isimli bir kiÅŸinin PTT kargo yoluyla göndereceÄŸini ve kargoyu da ancak bilgisayarın parasını ödediÄŸinde teslim alabileceÄŸi söylenen Nuri B., kargoya giderek ödeme yaptı. Paketin hafifliÄŸinden ve telefonda görüştüğü kiÅŸinin konuÅŸmalarından şüphelenen Nuri B. kargo görevlileri ve diÄŸer müşterilerin ÅŸahit olması için paketi kargo ÅŸubesinde açtı. Açılan kutudan bilgisayar yerine inÅŸaat malzemesi olan 3 adet fayans çıkması üzerine Nuri B. ve kargoda bulunanlar bir anda ÅŸok oldular. Dolandırıldığını anlayan Nuri B. savcılığa giderek ÅŸahıslardan ÅŸikayetçi oldu ve yaklaşık 1 ay sonra parasını geri aldı.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada Nuri B., sınav dönemi olduÄŸu ve artık mahkemelerle uÄŸraÅŸmak istemediÄŸini belirterek ÅŸikayetinden vazgeçti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo