Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİLEZİK ALIP KAÇTI !

BİLEZİK ALIP KAÇTI !

Ereğli `de kuyumcudan altın çalarak kaçan zanlı, iş yeri sahibi ve vatandaşların yardımı ile yakalandı.


EreÄŸli 'de kuyumcudan altın çalarak kaçan zanlı, iÅŸ yeri sahibi ve vatandaÅŸların yardımı ile yakalandı. Zanlının çalışanın elinden alarak kaçtığı hırsızlık anı iÅŸ yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. 
Olay ilçeye baÄŸlı Müftü Mahallesi Demirciler Sokak faaliyet gösteren KeskinoÄŸlu Kuyumculuk dükkânında meydan ageldi. Alınan bilgilere göre iÅŸ yerine gelen müşteri ile ilgilenen dükkan sahibi Tuncay Keskin, bu sırada iÅŸ yerine gelerek bilezik soran S.K.’ya bileziÄŸi verdi. Keskin diÄŸer müşterisi ile ilgilendiÄŸi sırada bileziÄŸi alıp kaçan S.K. yı fark eden kuyumcu çalışanının Tuncay Keskin’e durumu söylemesi üzerine Keskin zanlının peÅŸinden koÅŸmaya baÅŸladı. VatandaÅŸların da yardımı ile kısa sürede yakalanan zanlı S.K. haber verilen polise güvenlik kamera görüntüleri ile teslim edildi. 
Olayı anlatan iÅŸ yeri sahibi Tuncay Keskin “ Saat 16.30 sularında çalışan arkadaşımız ile birlikte müşterimize satış yapıyorduk. O anda bir arkadaşımız bileziÄŸe bakmak istediÄŸini söyledi. BileziÄŸin fiyatını sordu. Biz 22 bin lira civarında olduÄŸunu söyledik. O anda ben diÄŸer müşteri ile ilgilenirken çalışan arkadaşımız bileziÄŸi alıp kaçtığını söyledi. Arkasından hemen koÅŸtum. UzaklaÅŸmaya baÅŸladı. Hırsız var diye bağırdım. Ä°ki genç arkadaÅŸta benim önümden koÅŸtu. Zanlıyı yakaladılar. BileziÄŸimizi aldık. Daha sonrasında polis arkadaÅŸları aradık. Dükkânımızdan aldılar ve gittiler” dedi.

BİLEZİK ALIP KAÇTI !

Ereğli `de kuyumcudan altın çalarak kaçan zanlı, iş yeri sahibi ve vatandaşların yardımı ile yakalandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo