Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİLİME YOLCULUK

BÄ°LÄ°ME YOLCULUK

’’5-6 Mart 2015 tarihlerinde TED Kdz EreÄŸli Koleji Vakfı Lisesi olarak ilçemizdeki ortaokullarda eÄŸitim gören 8. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile “ BÄ°LÄ°ME YOLCULUK” etkinliÄŸinin 2.si düzenlendi..Bu sene geçen seneden farklı olarak merkez ortaokullarının yanında, etkinlik bir gün de köy ve belde ortaokulları için gerçekleÅŸtirildi..

Konuya iliÅŸkin TED Kdz EreÄŸli Koleji Vakfı Lisesi’nden yapılan açıklama şöyle;

Amacımız okulumuzdaki öğrencilerin laboratuvar deneyimlerini ve okulumuz laboratuvar donanımlarımızı ilçemizdeki köy, belde ve merkez ortaokullarında eğitim gören fene ilgili öğrencilerle paylaşmaktır.

EtkinliÄŸimiz saat 9.30 da baÅŸlamış 15.30 da sona ermiÅŸtir. Okulumuza gelen misafir öğrencilerimiz laboratuvar önlüklerini, deney kartlarını alarak öğleden önce 5 deney, öğleden sonra 5 deney olmak üzere toplam 10 tane deney gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. Misafir öğrencilere  gün boyunca okulumuz  9 ve 10. sınıflarından ilgili deney için hazırlanan öğrencilerimiz eÅŸlik etmiÅŸ ve tüm deneyleri misafir öğrencilerin her biri kendi yapıp bilime dokunarak öğrenmenin keyfini yaÅŸamıştır.Günün sonunda tüm öğrenci ve öğretmenlerine katılım belgesi  ve günün hatırası olarak deney kitabı armaÄŸan edilmiÅŸtir.

Projenin gerçekleÅŸmesinde emeÄŸi geçen tüm TED Kdz EreÄŸli Koleji Vakfı Lisesi  9 ve 10. sınıfında görevli öğrencilerimizi, etkinliÄŸi gerçekleÅŸtiren lise kimya öğretmeni Arzu Gül Cengiz,lise biyoloji öğretmeni Talat DemirbaÅŸ ’ı ve lise Fen Bölümü BaÅŸkanı Serap Civelek’i ,misafirimiz olan  ilçemiz ortaokullarındaki Fen Bilgisi öğretmenlerini  ve öğrencilerini tebrik eder baÅŸarılar dileriz.

Bu arada TED Kdz. EreÄŸli Koleji Lise Müdürü ve Genel Koordinatörü Abdurrahman Tülüce ’de yaptığı açıklamada; “Ä°lçemizdeki okullarla fen bilimlerinde olduÄŸu gibi diÄŸer alanlarda da iÅŸbirliÄŸi yapmaktan ve ilçemiz eÄŸitimine TED Kdz. EreÄŸli Koleji olarak mutluluk duyarız.” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo