Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bilardocular Uysal’ı Ziyaret Etti!..

Bilardocular Uysal’ı Ziyaret Etti!..

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı, Türkiye Bilardo Åžampiyonası’na katılacak sporcuların ziyaret ettiÄŸi bildirildi.
Uysal, makamında kabul ettiÄŸi sporculara hitaben yaptığı konuÅŸmada, EreÄŸli’nin her açıdan daha fazla tanıtılmasına ihtiyaç duyulduÄŸunu söyledi.

EREÄžLÄ°’YÄ° TANITACAKSINIZ
Bilardonun EreÄŸli’de köklü geçmiÅŸe sahip olduÄŸunu bildiÄŸini belirten Uysal, ÅŸunları kaydetti:
“Aranızda çok iye oyun ortaya koyabilen ve ulusal baÅŸarılı bulunan sporcularımız var. Arkadan da yeni yeteneklerin yetiÅŸtiÄŸini biliyorum, Ben de zaman zaman etkinliklerinize katılıyorum. Bu yıl Zonguldak Ä°l ÅžampiyonluÄŸunun ilçemizde düzenlenmesi de güzel bir geliÅŸme. Yine ilçemizden 11 sporcunun, Antalya’da yapılacak 3 Bant Bilardo Türkiye Åžampiyonası 1 Etap müsabakalarına katılıyor olmasını önemsiyorum. Zira, elde edeceÄŸiniz baÅŸarıların yanı sıra kuracağınız dostluklarla, EreÄŸli’mizi daha da iyi anlatma imkanı bulacaksınız. Åžimdiden hepinize baÅŸarılar diliyorum.”

BAÅžKAN’ ATEÅžEKKÃœR ETTÄ°LER
Aynı zamanda 3 Bant Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan da, Antalya’daki ÅŸampiyonanın 22 Åžubat’ta baÅŸlayacağını hatırlatırken, “arkadaÅŸlarımızla katılacağımız turnuva öncesi BaÅŸkanımızı ziyaret etmek istedik. Åžampiyona süresince giyeceÄŸimiz formalarda EreÄŸli Belediyemizin logosunu göğsümüzde taşımayı uygun gördük. Bunu da Sayın BaÅŸkanımız ile paylaÅŸmak istedik. Bugüne kadar yanımızda olan Sayın BaÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyoruz” dedi.
Yücesan, Mayıs ayında yapılacak olan Karadeniz EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Kültür, Sanat ve Spor Åženliklerinde düzenleyecekleri  Türkiye Pool (Amerikan) Bilardo Åžampiyonası ile Bölgesel 3 Bant Bilardo Åžampiyonası hazırlıklarında gelinen noktadaki geliÅŸmeler hakkında Uysal’a bilgiler aktardı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Uysal,  ÅŸampiyonaya katılacak sporcular Deniz Yücesan, Ä°zzet Özdemir, Osman Ersöyleyen, Ersin AktaÅŸ, Özkan Çömeten, Cüneyt Solukçu, Tahir YurtoÄŸlu, Volkan Kaya  ile Fikri Kapan ile hatıra fotoÄŸrafı çektirdi.
Aynı şampiyonada yer alacak sporcular Orkan Basmaz, Serkan Fitöz ise önceden belirli iş programları nedeniyle ziyarette yer alamadılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo