Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

O ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ!..

O ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ!..

 

Çaycuma ilçesinde tartıştığı öğretmen arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Türkçe öğretmeni Şenol Gegekoğlu’nun (36) cenazesi defnedildi.

 

Gegekoğlu’nun, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden ailesi tarafından alınan cenazesi, Çaycuma Merkez Camisine getirildi.

Gegekoğlu’nun cenaze törenine ailesi, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti İlçe Başkanı Adil Düzlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, okul müdürleri, meslektaşları ve öğrenciler katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Bülent Gegekoğlu’nun cenazesi, Perşembe beldesine bağlı Hacıosmanlar köyünde toprağa verildi.

Çaycuma’da 27 Aralık’ta, Türkçe öğretmeni Okan A, iddiaya göre iskambil oyunu oynarken eline baktıkları gerekçesiyle Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Gegekoğlu ve bir mağazada tezgahtar olarak çalışan Ferhat B. ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olayda Okan A, Gegekoğlu ve Ferhat B’yi bıçakla yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bülent Gegekoğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Okan A, olaydan sonra gözaltına alınmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo