Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEÜ'de Mezuniyet

BEÜ'de Mezuniyet

Kep atan öğrenciler, mutluluklarını aileleri ile paylaştılar.


Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nde (BEÃœ) öğrenim gören 5 bin öğrenci mezuniyet coÅŸkusu yaÅŸadı. Åžehir standında kep atan öğrenciler, mutluluklarını aileleri ile paylaÅŸtılar. 
BEÃœ 2018-2019 eÄŸitim öğretim yılı mezuniyet töreni Karaelmas Kemal Köksal Åžehir Stadı'nda gerçekleÅŸtirildi. Törene öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Ä°l Jandarma Komutan Vekili Albay Fahri Semiz, Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye BaÅŸkanı Kamil Altun, Ä°l Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Zonguldak BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Bartın Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı. Rektör Mustafa Çufalı ile birlikte akademik personelin geçiÅŸinin ardından öğrencilerin protokol geçiÅŸi ile birlikte mezuniyet töreni baÅŸladı. Saygı duruÅŸunda bulunulmasının ardından Ä°stiklal Marşı'nın okunması ile tören devam etti. Törende üniversite birincisi öğrencinin konuÅŸması ve mezuniyet kütüğüne adını çakmasının ardından Rektör Mustafa Çufalı konuÅŸma yaptı. Çufalı, "14 fakülte, 4 yüksek okul, 1 konservatuar, 9 meslek yüksekokulu, 3 enstitü, 33 uygulama ve araÅŸtırma merkeziyle ve Teknoparkımızla birlikte üniversitemiz daha da büyümektedir. Önümüzdeki eÄŸitim öğretim yılından itibaren Ä°letiÅŸim Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokuluna ilk defa öğrenci alınacaktır. Ayrıca fakülte ve meslek yüksekokullarımızın deÄŸiÅŸik bölüm ve programlarına ilk kez veya yeniden öğrenci alınacaktır. Akredite olan fakültelerimiz engelsiz üniversite alanında alınan ödüllerimiz, uluslararası baÅŸarılara imza atan öğretim üyesi ve öğrenci arkadaÅŸlarımız, uluslararası kuruluÅŸ ve üniversitelerle imzaladığımız anlaÅŸmalarımız, ulusal ve uluslararası baÅŸarılara imza atan sporcu öğrencilerimizle; üniversitemiz nicelik ve nitelik olarak baÅŸarılarını artırmaya devam ettirmektedir. Uluslararası öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve elemanlarımızla gittikçe büyüyerek sadece Türkiye'nin bir üniversitesi olmakla kalmayıp bütün dünyaya hitap ediyoruz. Türkiye dışından birçok uluslararası öğrenci ve akademisyen arkadaÅŸlarımızla dünya çapında bir üniversite olmak arzusundayız. BaÅŸarılarımız hem uluslararası öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız hem de kendi öğrenci ve öğretim elemanlarımızla daha fazla artacaktır. DeÄŸerli velilerimiz çocuklarınız burada en verimli çaÄŸlarını yaÅŸadılar. Ve ÅŸimdi mezun olup yeni bir hayata atılıyorlar" diye konuÅŸtu. 

Vali BektaÅŸ ise "Çocuklarımızı, hayatlarının bu önemli dönüm noktasında geleceklerinin ÅŸekillendiÄŸi bu mekanda, bu ÅŸehirde, Zonguldak'ta dört yıl ve deÄŸiÅŸik sürelerle misafir etmekten duyduÄŸumuz mutluluÄŸu ifade etmek istiyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 
Fakülte ve bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine ödüllerinin verilmesinin ardından akademisyen Cem Dertsiz tarafından mezuniyet yemini yaptırıldı. Öğrenciler törenin sonunda keplerini havaya atarak mezuniyet coÅŸkusu yaÅŸadılar. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo