11 o C Kdz. Ereğli

BESTE AÇAR EREĞLİ FM'DE BABASI KAYAHAN'I ANLATTI

Kayahan`ın kızı Beste Açar, Ereğli FM`e konuk oldu.

Gündem 1 yıl 4 ay 29 gün 15 saat 7 dakika önce 1199

Haberi Paylaşın

En güzel şarkılarda imzası olan Merhum Sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, yepyeni şarkısı “Canım Seni Çekiyor” ile Türkiye radyolarında ilk kez Ereğli FM’de Arzu ile Devri Âlem Programına konuk oldu.

Sözü bestesi kendisine ait olan şarkı ile ilgili kısa sürede olumlu geri dönüşler aldığını söyleyen Açar, “Şarkımın Babamın şarkılarına çok benzediği, sözlerin çok keyifli , müziğin ise eskiye getirdiğine yönelik mesajlar beni çok mutlu ediyor. Şarkı babam koyuyor.”dedi.

Tekin’in “Birkaç cümle ile Kayahan’ın kızı olmak” sorusu karşısında duygulanan Açar, duygularını “Çocukluğumda 6 yaşında iken babama mektup yazmıştım. Kendisi de bir TV kanalına verdiği röportajda bunu anlatmıştı. O mektupta babama “Seni herkesle paylaştım birlikte çok az vakit geçirdik ama sen Türkiye’nin Kayahan’ı oldun, sana kızmıyorum.” diye yazmıştım. Babam çok çalışıyordu, çok ayrı kaldık, baba özlemi ile geçen yıllarım geçti. Müziği çok seviyordu, bana da çok güzel miras bıraktı.”ifadelerini kullandı.

Selen Görgüzel’in sahne aldığı mekânda Kayahan’ın “Yemin ettim” şarkısını seslendirirken ortaya koyduğu performansa ilişkin kendisine gelen tepkiler sonrası “Babam olsa gözyaşlarını tutamazdı.” İfadesini kullandığını belirten Açar, “Babam 14 Şubatdaki son konserinde, “Ben gidiyorum, bu şarkılar artık sizin” dedi. Bu özel şarkıyı Nilüfer ve Tarkan söyledi. Sahnede kimin nerde ne söylediği belki birilerine göre önemli olmayabilir ama o sahneyi görünce üzüldüm, herkes şarkı söylememeli.Şarkı söylemek bu kadar kolay değil. Kayahan şarkılarını söylemek hiç değil. Herkese Allah akıl fikir versin”şeklinde konuştu.

Açar sözlerini "Ereğli FM dinliyicileri ve Ereğli'nin güzel insanlarına sevgilerimi iletiyorum" diyerek noktaladı.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 20 saat 9 dakika önce BEÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİNİ ASTI
6 gün 7 saat 42 dakika önce GÖZALTINA ALINDI !
6 gün 7 saat 56 dakika önce YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
6 gün 21 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE DE HİSSEDİLDİ !
2 gün 18 saat 44 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA ZİNCİRLEME KAZA !
3 gün 19 saat 6 dakika önce BAĞLIK MAHALLESİNDE YANGIN !
1 gün 16 saat 20 dakika önce İLÇE MERKEZİNDE KAZA !
2 gün 7 saat 14 dakika önce GAZETECİ MEHMET DURSUN HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 30 dakika önce İLÇEDE KORKUTAN PATLAMA !