Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİKRET ORMAN EREĞLİ’DE!..

FİKRET ORMAN EREĞLİ’DE!..

 

İlçeye annesi Nurhan Orhan ve bazı aile bireyleri ile gelen Başkan Fikret Orman, katıldıkları bir dizi etkinlikte, taraftarlarla bir araya geldi.
Orman, ilçede bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Ören Ortaokulu’nda giderek, tefrişat giderleri Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği tarafından sağlanan ana sınıfların aşılış kurdelesini kesti. Orman, açılış öncesi kürsüde yaptığı konuşmada, duygusal bir gün yaşadığını söyledi.

“40 OKUL YAPTIRACAĞIZ”
Ailesiyle birlikte Ereğli’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Orman, kulüp olarak 40’a yakın okul yaptırmayı hedeflediklerini anlatarak şunları kaydetti:
“Beşiktaş Kulübü olarak, her sene 2-3 okul yapıyoruz, bu sene de yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mensuplarımıza 30-40 tane okul yaptırtmak istiyoruz. Bu insanlar bizim, bu gençler bizim insanlarımız. Ahlaklı, hangi rengi severlerse sevsinler ülkelerine faydalı insanlar yetiştirmemiz gerekiyor."

ANNE VE OĞLU BİRLİKTE KESTİ
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da, konuşmasında, Beşiktaş Spor Kulübüne eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.
İki ana sınıfının kurdelesi Kulüp Başkanı Fikret Orman, annesi Nuran Orman, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Uysal tarafından kesildi.
Sınıflara giren Başkan Fikret Orman ve annesi Nuran Orman, ana sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi ardından ’Fotoğraflarla Beşiktaş Sergisi’ni gezdi. Burada törene Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, eski Ak Parti Milletvekili Ercan Candan ve Beşiktaş Kulübü bazı yöneticileri ve Fikret Orman’ın ailesi katıldı.  

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ ORMAN TAKTI
Diğer yandan, öğle saatlerinde bir restoranda düzenlenen programa katılan Fikret Orman, evlilik hazırlığı yapan Beşiktaşlı bir çiftin nişan yüzüklerini taktı. Matematik öğretmeni Ezgi Sevinç (26) ile bankacı Serhat Şen’e (33) mutluluk dileyen Orman, ailelerini de tebrik etti. Başkan Fikret Orman, resmi açılışı 2014 yapılan Beşiktaşlılar Karadeniz Ereğli Derneği’nin  ’protokol’ açılışını gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Bahadır Kasap, Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman’a plaket takdim etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo