Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZGECAN İÇİN!.

ÖZGECAN İÇİN!.

Zonguldak’ta 10 yıldır minibüsçülük yapan Murat Saraylı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın öldürülmesine tepki olarak aracına Aslan’ın fotoÄŸrafıyla "Ben babayım. Benim de bir Özgecanım var" yazısı astı.

Saraylı, gazetecilere yaptığı açıklamada, minibüse binen her vatandaşın canının kendilerini emanet olduklarını, bu olayın yaşanmasından büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Özgecan Aslan’ın öldürülmesini ÅŸiddetle kınadıklarını belirten Saraylı, şöyle konuÅŸtu:

"Biz bu olayı her fırsatta kınadığımızı belirtiyoruz. Fakat ÅŸoför esnafından bir kiÅŸinin yaptığı suçun tüm ÅŸoförlere yıkılmaması gerekir.  Benim de 18 aylık bir kızım var. Kimsenin bizden rahatsızlık duymamasını ve bizim de bir baba olduÄŸumuzu anlatabilmek için bu yazıyı astım. Bizler, olayın ardından kimse bizi yanlış anlamasın diye ilk zamanlar aracın içini gösteren dikiz aynalarını kullanmaktan bile çekindik. Bu, herkesin başına gelebilir."

Kilimli Taşıyıcılar Kooperatifi BaÅŸkanı Kadem Bahar da Özgecan Aslan’ın öldürülmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek, "Ä°ki günlük bir ÅŸoförün yaptıklarını baz alınarak tüm dolmuşçulara mal edilmesini kabul etmiyoruz. Her müşterimiz bizim namusumuzdur. Onların canı ve namusu bizlere emanettir. Bizim de çocuklarımız var" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo