Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Beni satın alacak para daha basılmadı“

’Beni satın alacak para daha basılmadı“

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda Fethiyespor’a 4-3 yenilen Zonguldak Kömürspor’da BaÅŸkan Süleyman Caner, "Beni satın alacak para daha basılmadı" dedi. 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu oynanan ve Zonguldak Kömürspor’un, Fethiyespor’a 4-3 maÄŸlup olduÄŸu maç sonrası sert açıklamalarda bulunan Kömürspor BaÅŸkanı Süleyman Caner, yapılan eleÅŸtirilere de cevap vererek, "Keçiörengücüspor maçında Bir kenetlenme yaÅŸadık. Muhakkak 3 puan gözüyle bakarken berabere sonuçlandı. Ama ondan sonra ki maçlarımızı kayıpsız ÅŸekilde atlatırsak Play Off ÅŸansımız rakiplerin puan kaybetmesiyle devam eder inancıyla futbolcularımızla birliktelik yaptık. Onlarda bu iÅŸin farkındalar. Fethiyespor maçına öyle hazırlandılar. Fethiye gittiÄŸimizde gördüğümüz tabloda, tabi ki küme düşme mücadelesi veriyorlar. Maça çok önem vermiÅŸler. Sokaklarda ki bilbordlarda, ’kalbimiz kenetlendi’ gibi destek mesajları vardı. Biz bunların hepsini bir kenara koyduk. Futbolcularımız inanmış vaziyetteydi. Sahaya öyle çıktık. Ä°yi baÅŸladık. Ä°lk yarı 1-0 sona erdi. Ä°lk yarı daha farklı da bitebilirdi. Kaçırdığımız gollerle. Soyunma odasına girerken her ÅŸeyi tertiplemiÅŸler. Güvenlik görevlilerine verilen talimatlar soyunma koridorların taraftar sokulmuÅŸ. Futbolcularımıza temek ve tokatla saldırdılar. Özellikle Selçuk’a saldırı düzenlediler. Soyunma odasının koridoru karıştı. Bu yapılan yanlışa yönetimimiz dik durdu. Epey bir mücadele verdik. Gözlemcisini temsilcisini çağırdık olaylarını anlattık. Yapılanları gördüler. Bu yapılanlar görmezden gelmiÅŸ gibi soyunma odasının camından içeri girmeye çalıştılar" ifadelerini kullandı.

"Yüz defa maç yapsak Fethiyespor’u yeneriz"
YaÅŸanan rehavet nedeniyle takımda çözülme yaÅŸandığını anlatan BaÅŸkan Süleyman Caner, "Devre arası bu yapılan hareketlerden çocuklar zaten inançlıydılar ve daha çok motive oldular. Kendilerini yapılan bu sözlü ve filli saldırı neticesi maçı alacakları konusunda bize söz verdiler. O inançla çıktılar maça. Maç 3-0’a geldi. Rakibi bu skordan sonra çözülmesini beklerken çözülme bizde olmaya baÅŸladı. Hatta rakip seyircileri tribünleri terk etmeye baÅŸladı.Skorun vermiÅŸ olduÄŸu rehavetle hiç istenmeyen 4 gol geldi. Bu rehaveti yaÅŸamasaydık bu 4 golü görmezdin. Özellikle orta sahayı rahatlıkla geçtiler. Defansta yapılan hatalar çok kötüydü. Kaleci Osman kardeÅŸimiz elinden geleni yaptı ama kurtardığı pozisyonları tamamlayamayınca basit golleri gördük. 100 defa Fethiyespor’la maç yapalım 100 defa Fethiyespor’u yeneriz. Akıl ve mantık kurallarını aykırı bir maç. 15 dakikalık bir rehavet skoru ne hale getirdi. Biz 4 senedir bu takımın başında görev yapıyoruz. Biz göreve geldiÄŸimizde bu takım Bölgesel Amatör Lig’deydi. Herkes buna ÅŸahit. En büyük ÅŸahidi sizlersiniz. Ben göreve geldiÄŸimden beri hiçbir zaman sizi yanımdan ayırmadım. Sizlerden de ayrılmadım. Beraber bu günlere geldik. Her türlü etkinliÄŸimizi beraber yaptık. Burada en büyük ÅŸahidi sizler olmalısınız. Bu kulübün o pozisyondan bu pozisyona getiren yönetim ve Sayın Vali ile el ele vererek bu günlere getirdik. Ä°mkansızlıklara raÄŸmen kulübü ikinci lige çıkaran baÅŸkanı imkansızlıklara raÄŸmen play-off ÅŸansı arayan ve motive ederken maç satması ne demek? Ben maç satacağım, para alacağım, teknik direktör para alacak, futbolcular para alacak bunu diyen kansızdır. Zonguldaklı da deÄŸildir. Onun kanını gitsinler tahlil etsinler. Onun kanının hangi milletten olduÄŸuna baksınlar. Bende maç satacak adam deÄŸilim. Öyle bir adamda bulamazlar. Beni satın alacak parayı dünya da bastıramazlar. Uzaya gitsinler. Beni satın alacak para daha basılmadı. Bu yorumu yapanlar fırsatçılar. Bu takım düşer diyen zihniyetler yapar bunu ancak. Ellerini ceplerine atmayan acizler. 3-0 dan sonra futbolcular niye maç satsınlar. Böyle bir ÅŸey var mı? Kendileri bahis oynuyorlarsa ayrı bir ÅŸey“ diye konuÅŸtu.

"İnsan kendi memleketinin değerini nasıl satar"
Sert tepkisini sürdüren Süleyman Caner, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu takım ne bütçeyle nereye geldi. 10 yıl sonra gelen ikinci ligde küme düşmeyi halletmiÅŸiz. Play-off’u yakalamak için uÄŸraşıyoruz. Niye gol attılar bu çocuklar. Fantezimi yaptılar. Çocukları filli saldırı olunca ikinci yarı maç kenarında seyrettim maçı. Ben bunu ÅŸokunu hala atlamadım. Kendime gelemiyorum. 3-0’dan sonra 10 dakikada 4 golün ÅŸokunu hala atlatamıyorum. Bunun teknik konularını teknik kaptan ve hocalarla bir röportaj yapın dinleyin. Teknik konularını ben bilmem. Bu maçta hiçbir ÅŸey yok. Ä°lk golü yememiz orta sahanın olmaması hatalar ve sonuç böyle oldu. Millet ikinci ligde kalmak için neler yapıyor? Öyle bir para var mı? Zonguldak’ın deÄŸerini markasını satın alacak bir para var mı? Fethiye’nin tamamını getirsinler bana. Ben bu Zonguldakspor’un zerresini satarsam ÅŸerefsizim. Ä°spatlamayan ÅŸerefsizdir. Kimse bu çocuklara laf edemez. Hepsi özveri ile mücadele ediyorlar. Yazıklar olsun. Ä°nsanın aklına gelmez böyle bir ÅŸey. Teknik direktör ve hocalarla bu rehavetin nasıl geldiÄŸi röportaj yaparsınız. Ben iÅŸimiz gücümü bıraktım Zonguldak’ın yedisinden yetmiÅŸine herkesin yüzünü güldürmeye uÄŸraşıyorum. Bunu Çanakkale’de ve Ankara’da gördük. Kentimizde bir Vali Ali Kaban’la bir ÅŸeyler yapmaya çalışıyoruz. Herkes elini vicdanını koysun. SMS kampanyası yaptık. 250 kiÅŸi destek verdi. Takvim kampanyası yaptım 2 bini elimizde kaldı. Store yaptık destek yok. Ondan sonra böyle şöyle konuÅŸuyorlar. Siz bu takımın neresindesiniz. Resmen takla attık. Bu kaza. Satıldı da bu para nerede? Kim aldı bu parayı? Zonguldak deÄŸerlerine sahip çıkması gerek. Futbolcular bugün varsa yarın giderler. Bu çocuklar eli kırıldı oynadılar."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo