Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BENİ BIRAKIP NEREYE GİDİYORSUN MAVİŞİM..

BENİ BIRAKIP NEREYE GİDİYORSUN MAVİŞİM..

Kayseri’deki terör saldırısında ÅŸehit düşen istihkam er Kenan Döngel’in naaşı, EreÄŸli’de kılınan cenaze namazının ardından Sinop’a gönderildi.Åžehit annesinin "Beni bırakıp nereye gidiyorsun maviÅŸim" sözleri yürekleri daÄŸladı.

Åžehit Döngel’in (21) cenazesi, EreÄŸli Devlet Hastanesi morgundan alınarak konvoy eÅŸliÄŸinde Köseler Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından ÅŸehidin annesi Åžehime, babası Özcan, erkek kardeÅŸi Mertcan ile kız kardeÅŸi Livanur Döngel, taziyeleri kabul etti. 

Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, cenaze namazı için ilçe merkezindeki antik tiyatronun önüne getirildi.

- Askerler, şehit annesinin ayaklarını havlularla sardı

Bu sırada askerler, ÅŸehidin annesi Åžehime Döngel’in ayağında yazlık ayakkabı olduÄŸunu ve ıslanmasından dolayı üşüdüğünü fark etti. Annenin ayaklarını havlularla saran askerler, yarım saat içinde yeni ayakkabı ve çorap alarak, ÅŸehidin annesine giydirdi. 

Aynı ÅŸekilde ÅŸehit yakınlarının soÄŸuktan üşüdüğünü fark eden yetkililer, askeri montlarını çıkararak, ÅŸehidin akrabalarına giydirdi. Åžehidin kardeÅŸi Mertcan’ın da cenaze töreninde, aÄŸabeyinin asker botu ve kabanını giydiÄŸi görüldü.  

Ä°l Müftüsü Mürsel Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Döngel’in Türk bayrağına sarılı tabutu, vatandaÅŸlar tarafından tekbirler eÅŸliÄŸinde cenaze aracına taşındı. 

Åžehit Döngel’in naaşı, topraÄŸa verilmek üzere Sinop’a gönderildi. 

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Ali Kaban, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Şerafettin Turpçu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hidayet Gülşen Atan

18 Aralık 2016 - 20:20

Size dokunan eller inşallah kırılsın

Feride Sezgin

18 Aralık 2016 - 19:05

Başımız sagolsun

Serpil Mesut Çiv

18 Aralık 2016 - 16:02

Allahım sabır versin ailesine mekanın cennet olsun.

Öznur Acar

18 Aralık 2016 - 15:58

Yürekler yandı bugün mekanın cennet olsun şehidim

Yorum Yazın

Canlı Radyo