Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELGELENDİ !.

BELGELENDİ !.

Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü “Okulumuz Temiz” belgesi aldı.


Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü  “Okulumuz Temiz” belgesi aldı.

Bahçeşehir koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü’nden yapılan yazılı açıklamada, kampüsteki tüm birim ve kademelerin Koronavirüs (Covid-19) Salgını kurallarına göre önlemlerin tamamlandığı belirtildi.

Okulu Covid-19 bulaşısındankorumanın sürekliliğini sağlayarak hijyen kurallarının ‘tam ve eksiksiz’ uygulandığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

OKULUMUZ TEMİZ BELGESİ

 “Salgın hastalıklar karşısında öğrenci, öğretmen, çalışan ve tüm misafirleri ile ilgili tüm tarafları korumak ve kollamak konusunda üstüne düşeni fazla ile yapıyor. Bulaşı önleme ve kurallara uyma konusunda asla taviz vermediklerini ‘önce insan, önce sağlık, önce hijyen’ ilkeleri ile hareket ederek gösteriyorlar. Bütün bunlara bağlı olarak yapılan düzenlemeler sonucunda Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belirtilen tüm şartları sağlayarak ve yine TSE uzmanlarınca denetimler geçirerek “’Okulumuz Temiz’ belgesini almaya hak kazandı.

RİSK VARSA BİZ YOKUZ!" 

Böylelikle Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü, Zonguldak’ta TSE tarafından verilen ‘Okulumuz Temiz’ belgesi alan sayılı okullardan birisi haline geldi. ‘Risk varsa biz yokuz’ diyen Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü her alanda olduğu gibi bu konuda da öncülük yapmaya devam ediyor.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo