Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYEYE YENİ 10 NUMARA

BELEDİYEYE YENİ 10 NUMARA

Bölgesel Amatör Lig 6`ncı Grup ekiplerinden Ereğli Belediyespor aradığı 10 numarayı buldu. Eflatun-beyazlı ekip BAL ekiplerinden Cizre Serhatspor`un orta saha oyuncusu Özenç Albayrak`ı renklerine bağladı.


İlk yarı kötü bir süreç geçiren Ereğli Belediyespor bazı futbolcularla yollarını ayırırken, teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosuna yaptığı takviyelerle ikinci yarıya daha umutlu bakıyor.

Golcü tranferinin ardından orta sahayı da güçlendiren Ereğli Belediyespor yönetimi 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Özenç Albayrak'ı Ereğli'ye getirerek son bir görüşme gerçekleştirdi. Her iki tarafta anlaşmaya varırken Özenç takımla birlikte idmana çıktı.

Futbola Mersin İdmanyurdu alt yapısında başlayan Özenç sırasıyla Batman Petrol, Osmaniyespor, Akşehirspor, Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Nevşeher Belediyespor, Sakaryaspor, Sarayönü Belediyespor, Dersimspor, Şanlıurfa BŞ. Belediye, İdmanyurdu 1925 ve son olarak Cizre Serhatspor'da futbol oynadı.

Özen U-21 ligde 42 maç 5 gol, Türkiye Kupası 4 maç, 3.lig 1 maç, DSL 17 maç 3 gol ve BAL'da 95 maç 23 gol attı. Bu arada Ereğli Belediyespor santrafor mevkisine de Ercan Kuruçay’ı transfer etmişti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo