Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HİZMET TAKDİRE DEĞER..

BU HÄ°ZMET TAKDÄ°RE DEÄžER..

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü yaÅŸlı ve engellilerin ev temizliÄŸi ve ÅŸehir içi ulaşımlarını saÄŸlamaya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. 65 yaÅŸ üstü yaÅŸlılar ve engellilerin evlerini düzenli olarak temizleyen müdürlük personeli, Kurban Bayramı öncesi 51 ailenin evinde de bayram temizliÄŸine baÅŸladı.  Haziran 2014’ten bu yana engellilere 08.30- 16.00 saatleri arasında ÅŸehir içi ulaşım hizmeti veren EreÄŸli Belediyesi ’nin bu uygulamasından da bu güne kadar ise bin 469 yaÅŸlı ve engelli faydalandı.

Sosyal belediyecilik adına ilklere imza atmaya devam eden Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nce 2015 yılı Mart ayında baÅŸlayan ve 65 yaÅŸ ve üzerindeki yaÅŸlılar ile temizlik hizmetlerini karşılayamayan engellilere yönelik “Evde Temizlik Hizmetleri” tüm hızıyla sürüyor.

EVLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne yapılan başvuruların oluşturulan komisyon tarafından başvuru yapan şahsın evinde yapılan tespitler sonrası başlayan ve ayda bir kez yapılan temizlik işlemleri bayram arifesinde de devam ediyor. Bugüne kadar yapılan 51 başvurunun tamamını işleme alan ve söz konusu 51 ayrı evde temizlik işlemi yapan ekipler, 65 yaş ve üzerindeki yaşlılar ile temizlik hizmetlerini karşılayamayan engellilerin evlerini bayrama hazırlıyor.

690 ENGELLÄ°YE ULAÅžIM HÄ°ZMETÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nce 2014 yılı Haziran ayında baÅŸlatılan engellilere yönelik ulaşım hizmetleri ise devam ediyor. Yapılan baÅŸvurular ve bir gün önceden alınan randevular dikkate alınarak verilen hizmet kapsamında haftalık 15-20 kiÅŸinin, hastane, sahil, banka, plaj gibi ÅŸehir içini kapsayan taleplerini 08.30- 16.00 saatleri arasında karşılayan Kdz. EreÄŸli Belediyesi bu kapsamda 690 engelliye hizmet verdi.

Belediyenin söz konusu hizmetlerinden yararlanmak isteyen 65 yaş üstü yaşlılar ve engellilerin Sosyal Yardım Müdürlüğüne şahsen ya da 333 13 43 numaralı telefondan başvuru yapabileceği belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo