Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE’DEN UYGULAMALI EĞİTİME, İŞ MAKİNASI DESTEĞİ..

BELEDÄ°YE’DEN UYGULAMALI EĞİTÄ°ME, Ä°Åž MAKÄ°NASI DESTEĞİ..

Kdz.Ereğli Belediyesi, uygulamalı eğitimde kullanılmak üzere Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine iş makinesi desteğinde bulundu.

Kdz.Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 20 yıla aşkın süredir çalıştıktan sonra emektarlığa ayrılan PV 150 Lastik Tekerlekli Ekskavatör, mesleki eğitimde kullanılmak üzere Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine hibe edildi.

DELTA Ä°ÅŸ Makineleri firması tarafından bakım ve onarımı yapılan iÅŸ makinesinin teslim törenine Gümeli Belde Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin AÄŸlar,  Kdz.EreÄŸli Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz ve ÅŸube müdürleri, okul yöneticileri, öğrenciler ve DELTA Ä°ÅŸ Makinesi yetkilileri katıldı.

Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Adnan Döner, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Delta firmasına teşekkür etti.

“EREÄžLÄ°’YÄ° ÖĞRENCÄ° KENTÄ° YAPMAK İÇİN ÇALIÅžIYORUZ”

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay ise yaptığı konuÅŸmada, eÄŸitime desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirterek; “Belediye BaÅŸkanımız Dr.Hüseyin Uysal’ın da ifade ettiÄŸi gibi, bizler Kdz.EreÄŸli’yi bir öğrenci kentine dönüştürmek için yoÄŸun çabalar harcıyoruz. Eski Hastanenin yerine Ãœniversite Kampusu kurulması ve Kemer mevkiinde Gençlik Merkezi kurulması için her türlü desteÄŸi verdik. Kdz.EreÄŸli Belediyesi olarak gençlerimizi anlıyor, gençlerimizin her türlü talep ve önerilerine deÄŸer veriyoruz. 2 yıl önce Milli EÄŸitim Müdürlüğümüzle ortaklaÅŸa baÅŸlattığımız Gençlik Meclisi projemiz bunun bir parçası. Uygulamalı eÄŸitim görmekte olan öğrencilerimize bugün teslim edeceÄŸimiz PV 150 Lastik Tekerlekli Ekskavatör, okulda önemli bir boÅŸluÄŸu dolduracaktır. Okulumuza ve eÄŸitim gören öğrencilerimize hayırlı uÄŸurlu olsun” dedi.

KonuÅŸmaların ardından iÅŸ makinesinin anahtarı okul yönetimine teslim edildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo