Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYEDEN ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BELEDİYEDEN ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kdz. EreÄŸli Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında “Atığın yolculuÄŸu” adlı etkinlik düzenledi.

Halkın çevre kirliliÄŸi konusunda duyarlılığını arttırmak amacıyla Kdz.EreÄŸli Belediyesi Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinlik kapsamında, Erdemir Ofis yanında maket mahalle oluÅŸturulurken, evsel nitelikli atıkların kaynağından bertarafına kadar izlediÄŸi süreç anlatıldı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, BaÅŸkan Yardımcıları, Meclis Ãœyeleri, Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç, bazı mahalle muhtarları, ZONÇEB Birlik Müdürü Hakan FarizoÄŸlu, öğretmen ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte konuÅŸan BaÅŸkan Uysal “Öğrenen belediye yetmiyor, öğreten belediye olmamız lazım. Sloganımız bu. Bu anlamda çevreci ve kültürel belediyecilik önceliÄŸimiz. Bu konularda, ivmemizi sürekli arttıracak ÅŸekilde çalışmalara devam ediyoruz.” dedi.

Etkinlikte ayrıca, Taşınabilir Pil Ãœreticileri ve Ä°thalatçıları DerneÄŸi (TAP )  tarafından il genelinde düzenlenen atık pil toplama kampanyasına katılan ve en çok pil toplayan Nurdan ve Ahmet Orhan OÄŸuz Ä°lkokulu,  Kepez Ä°lkokulu, Turgut Reis Ortaokulu ve TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Ä°lkokulu BaÅŸkan Uysal tarafından plaketle ödüllendirildi.

Etkinlikte “Atığın yolculuÄŸu “ adlı görseli izleyen katılımcılar daha sonra stantları gezdi.

Etkinlik 5 Haziran 2016 Pazar akÅŸamına kadar devam edecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo