17 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYEDE “KOYU” FUTBOL!

Eski Türk Milli Futbol Takımı oyuncusu Fatih Akyel, TRT Spor Yorumcularından Serkan Reçber ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özyiğit Zonguldak’ın Ereğli ilçesine geldiler.

Spor 6 yıl 9 ay 23 gün 12 saat 10 dakika önce 2681

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı aynı zamanda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal ile kulübün 2’nci Başkanı Halil Bozkuş’un daveti üzerine ilçeye gelen spor otoritelerinin ilk durağı Ereğli Belediyesi oldu.
Yorumcu Serkan Reçber, kariyerini antrenör olarak sürdüren ve bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un formalarını giyen eski milli futbolcu Fatih Akyel; Karadeniz Ereğli Belediyespor yöneticileri ile sohbet ettiler.
Ziyarette Türk ve dünya futboluna ilişkin konuşuldu. Karadeniz Ereğli Belediyespor’un son üç maçını kazanması ile yakaladığı başarılı çıkış ise konuşulan diğer bir konu oldu.
Reçber ve Akyel, kulüp yöneticileri ile birlikte Karadeniz Ereğli Beleyespor antrenmanını izledikten sonra Ereğli FM stüdyolarına gelecekler. İkili, canlı yayına katılarak Karadeniz Ereğli Belediyespor üzerine söyleşi gerçekleştirecekler. Program’ın 17.30’da başlaması bekleniyor.

BELEDİYEDE “KOYU” FUTBOL!

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 20 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 10 saat 42 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 1 saat 38 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 5 saat 53 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 8 saat 19 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 3 saat 31 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 8 saat 41 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 1 saat 22 dakika önce TAKLA ATTI !