16 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA!.

Gündem 6 yıl 10 ay 2 gün 1 saat 28 dakika önce 991

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyede düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanları, STK temsilcileri ve misafirleriyle bayramlaştı.

Kdz.Ereğli Belediyesinde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Ramazan Bayramının ilk gününde Başkan Hüseyin Uysal’ın makamında gerçekleşti.

Başkan Uysal, belediyede çalışan personel, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve misafirleriyle tek tek bayramlaştı.

Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde, Başkan Hüseyin Uysal katılımcıların bayramını kutlayarak; “Biz bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kdz.Ereğli’nin hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Başkan Uysal, gün içerisinde AKM’de düzenlenen protokol bayramlaşmasına da katılırken, gün içerisinde Muhtarlar Derneği, Kız Yetiştirme Yurdu, Huzurevi, Devlet Hastanesi, Jandarma, Emniyet Teşkilatı, Cezaevi, İtfaiye ve Zabıtayı ziyaret ederek bayramlaştı.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 15 saat 45 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 17 saat 25 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 3 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 20 saat 45 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 16 saat 46 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 5 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 saat 15 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 13 saat 54 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !