Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE YARIM SAATTE TAHLİYE EDİLDİ !

BELEDÄ°YE YARIM SAATTE TAHLÄ°YE EDÄ°LDÄ° !

Ereğli Belediyesi`nde alarm. Belediye binası tahliye edildi.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü tarafından belediye binasında ‘Acil Durum, Tahliye ve Yangın Tatbikatı’ yapıldı. 80 kiÅŸilik ekip senaryo gereÄŸi yarım saat içerisinde belediyeyi tahliye etti, yaralı 10 kiÅŸiyi kurtararak saÄŸlık ekiplerine teslim etti.

Belediye binasındaki tatbikat sabah saat 10.50’de sirenlerin çalmasıyla baÅŸladı. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, sirenlerin çalmasıyla birlikte yardımcılarıyla binayı boÅŸaltarak belediye önünde kurulan kriz masasına BaÅŸkanlık etti.

Ä°tfaiye Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ’in koordinasyonunda, binada bulunan tüm personel ve vatandaÅŸlar tahliye edildi. Belediye yemekhanesinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü ve bina içinde yaralı haldeki 10 vatandaÅŸ kurtarılarak saÄŸlık ekiplerine teslim edildi. Yarım saat içerisinde tamamlanan çalışmalar sonrası Ä°tfaiye Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ, BaÅŸkan Posbıyık’a tatbikatın baÅŸarılı bir ÅŸekilde sonuçlandığı bildirdi.

POSBIYIK: BÖLGENİN EN DONANIMLI VE TECRÜBELİ EKİBİNE SAHİBİZ

  Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, tüm ekibi baÅŸarılı tatbikat nedeniyle kutladı. Bölgenin en donanımlı ve tecrübeli ekibine sahip olduklarını belirten BaÅŸkan Posbıyık, ÅŸunları söyledi:

 “Karadeniz bölgesinde en eÄŸitimli itfaiye ekibine sahibiyiz. Gönüllü itfaiyecisi, ERÄ°DAK, SaÄŸlık Ekibi, Arama-Kurtarma ekibi, güvenlik güçlerimizle ve bize destek veren emniyet güçlerimizle, 112 saÄŸlık ekipleriyle mükemmel bir ekipsiniz. Sizleri yürekten kutluyorum. Gerçekten aslına uygun bir tatbikatı gerçekleÅŸtirmenizden EreÄŸli Belediye baÅŸkanı olarak onur duydum. ArkadaÅŸlarımızın cansiperane koÅŸturmaları, herkesin görevini layıkıyla yerine getirmesi örnek gösterilecek düzeyde mükemmel bir tatbikat oldu. Tabi ki bir ekip çalışması olduÄŸuna inanıyorum. Başındaki müdüründen, en alt kademedeki personele kadar bütün ekibin uyum içerisinde olmaları muhteÅŸem bir olay. Türkiye yangın gruplarının içerisinde temsil edilen, tek ilçe olarak Kdz. EreÄŸli var. Ä°tfaiye Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ buranın yönetiminde.  AFAD tarafından 5 haftalık bir eÄŸitim gördüler ve oraya çaÄŸrılan tek ilçe de EreÄŸli. Åžimdi kendilerine sertifikalarını dağıtacağım. Deprem, yangın ve her türlü felakete karşı hazırlıklı ve bilinçli hareket etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bilimin önceliÄŸine inanıyoruz, arkadaÅŸlarımızın yürekliliÄŸine inanıyoruz. Ekip çalışmasına ve eÄŸitime inanıyoruz. Ä°ÅŸte bu bilinçli hareketler olduÄŸu zaman ekibin ne kadar baÅŸarılı olduÄŸunu bugün izleyerek gördük hep birlikte. Tüm ekibi EreÄŸli halkı adına yürekten kutluyorum.”

Tatbikatı izleyen vatandaşlar da alkışlarla İtfaiye ekibine destek oldular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo