Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE TİCARETİMİZİ ENGELLİYOR !.

BELEDÄ°YE TÄ°CARETÄ°MÄ°ZÄ° ENGELLÄ°YOR !.

Durak Başkanı Recep Günaydın yaşananlar için “Ayak oyunlarını gururuma yediremiyorum “ dedi.


EreÄŸli’de Delihakkı Subaşı güzergâhına çalışan 31 dolmuşçunun ruhsatlarında yazmasına raÄŸmen Ören Mahallesi’ne giriÅŸlerine Kdz.EreÄŸli Belediyesi tarafından izin verilmeyiÅŸinin üzerinden 3 ay geçti. Zonguldak ValiliÄŸi 25 Kasım 2019 tarihli kararında “ Hatların iptal edilmesi veya plakaların geri alınması gibi herhangi bir durum söz konusu deÄŸildir.” demesine raÄŸmen a sorun halen çözülemedi. Durak BaÅŸkanı Recep Günaydın yaÅŸananlar için  “Ayak oyunlarını gururuma yediremiyorum “ dedi.

Günaydın’ın sosyal medya paylaşımı;

2010 yılında bize ait ören köyü mahalle statüsüne geçti.!

Belediye kaymakamlığa 31 araçtan oluşan Delihakkı subaşı araçlarının içinde ören köyüne kayıtlı araçlar var sayın kaymakamım siz bu sınırlandırılmış ve tahdit edilmiş durağı dağıtın ve içindeki ören köyüne kayıtlı araçları bize gönderin diyor.!

Kaymakamlık o durak 31 araç ile sınırlandırıldı ben bu durağı bozamam al sana 31 aracın plakası diyor.!

Bu kez belediye trafik komisyonlarına baş vurup bu durağı dağıtın içindeki ören köyüne kayıtlı araçları bize gönderin diyor.!

İlçede bir karar alınıyor bu kararda aynen.!

1996/5 sayılı il trafik komisyonu kararı ile Yeni sanayi ören soğanlı Yörük Pınarcık aydınlar süleymanbeyler köyleri,

( Delihakkı subaşı) namı ile sınırlandırılmış olup ayrıca üç adet Danıştay kararları vardır diyor bu kararı Zonguldak valiliği,

3 Aralık 2019 da onaylıyor .!

Bunun üzerine belediye 2010 yılından bu yana kaymakama, ve valiye dağıttıramadığı 31 araçlık durağımızı üstününde üstü var deyip 2019 yılında bu görevi şoförler odası aracılığı ile bana verdi.!

Sayın ÅŸoförler odası ben 31 araçlık Delihakkı subaşı durağını kaymakama  ve valiye dağıttırmayı baÅŸaramadım sen Recep Günaydın'a söyle kendi durağını dağıtsın içindeki ören köyüne kayıtlı araçları bize göndersin diyor.!

Beni de  kandıramayan belediye bu kez hukuki yolları bırakıp 4 Kasım'da Ören’de 31 adet araca zabıta ve polis yardımı ile operasyon düzenleyip 31 aracın hukuku ile ilgili hiç bir iÅŸlem yapmadan kendi köyümüzden ve kendi sınırlandırılmış hatlarımızdan aksine bir karar olmadığı halde cebren çıkarıp ticaretimizi engelliyor.!

Konu ile ilgili 4 Kasım'dan beri sürekli paylaşım yapıyorum herkesten özür dilerim ama yapılan ayak oyunlarını gururuma yediremiyorum ve dört aydan beri uyumuyorum.!

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın2
üzgün2
hayran1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo