Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

Belediye, Okullarda Seminerlere Başladı

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.646
  • 0
  • 1 dk

Kepez İlkokulu’nda çevre bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen seminerde öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a öğrenciler sevgi gösterinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, TEMA destekli olarak Kepez İlkokulu öğrencilerinin çevre bilincini geliştirmek ve çeşitli atıklar konusunda bilinçlendirmek için eğitim semineri düzenledi.

Seminerde konuşan Başkan Uysal, el ele vererek yaşanabilir ve temiz bir şehir için ailelere ve çocuklara da çok iş düştüğünü hatırlatarak, bu bilinci geliştirmek amacıyla tüm okullarda eğitici seminerlerin süreceğini belirtti.

Başkan Uysal, çocuklardan evlerinde bulunan atık yağ, atık pil ve atık elektronik ve elektrikli ev aletlerinin belediye tarafından okullara verilen yağ bidonları ve pil ve elektronik eşya atık kutularına atılmasını önerdi.

TEMA Vakfı Ereğli Başkanı Nilgün Durak’ta çevre konusunda Başkan Hüseyin Uysal’ın her türlü desteği verdiğini hatırlatarak, yapılan ortak projelerle ilçeyi daha temiz hale getirmek için uğraştıklarını belirtti. 

Başkan Uysal, seminere katılan öğrencilere sertifikalarını verdikten sonra bir araya geldiği öğretmenlerle ve okul yönetimiyle okulun sorunlarını konuştu.

Okul çıkışı çocukların yoğun ilgisine karşılık veren Başkan Uysal, bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı.

Seminer etkinliğine, Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Dr. Atilla Bulak, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Eyüp Karaarslan, Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin ve Belediye Çevre Mühendisleri ile Okul Müdürü İsmail Aykılıç ve Müdür yardımcıları ile öğretmenler katıldı. 

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

2 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber 1 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!.. 1 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!..Gündem1.313

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.