Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Belediye, Okullarda Seminerlere Başladı

Belediye, Okullarda Seminerlere Başladı

Kepez Ä°lkokulu’nda çevre bilincini oluÅŸturmak amacıyla düzenlenen seminerde öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a öğrenciler sevgi gösterinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, TEMA destekli olarak Kepez İlkokulu öğrencilerinin çevre bilincini geliştirmek ve çeşitli atıklar konusunda bilinçlendirmek için eğitim semineri düzenledi.

Seminerde konuşan Başkan Uysal, el ele vererek yaşanabilir ve temiz bir şehir için ailelere ve çocuklara da çok iş düştüğünü hatırlatarak, bu bilinci geliştirmek amacıyla tüm okullarda eğitici seminerlerin süreceğini belirtti.

Başkan Uysal, çocuklardan evlerinde bulunan atık yağ, atık pil ve atık elektronik ve elektrikli ev aletlerinin belediye tarafından okullara verilen yağ bidonları ve pil ve elektronik eşya atık kutularına atılmasını önerdi.

TEMA Vakfı EreÄŸli BaÅŸkanı Nilgün Durak’ta çevre konusunda BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın her türlü desteÄŸi verdiÄŸini hatırlatarak, yapılan ortak projelerle ilçeyi daha temiz hale getirmek için uÄŸraÅŸtıklarını belirtti. 

Başkan Uysal, seminere katılan öğrencilere sertifikalarını verdikten sonra bir araya geldiği öğretmenlerle ve okul yönetimiyle okulun sorunlarını konuştu.

Okul çıkışı çocukların yoğun ilgisine karşılık veren Başkan Uysal, bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı.

Seminer etkinliÄŸine, BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Dr. Atilla Bulak, AK Partili Belediye Meclis Ãœyesi Eyüp Karaarslan, Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Namık Åžahin ve Belediye Çevre Mühendisleri ile Okul Müdürü Ä°smail Aykılıç ve Müdür yardımcıları ile öğretmenler katıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo