13 o C Kdz. Ereğli

Belediye Meclisinde ‘muhtar tepkisi’ olmuştu!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli-İstanbul karayolunun Elmatepe Mahallesi mevkisinde düşünülen üst yaya geçidinin yapılacağını bildirdi.

Siyaset 6 yıl 6 ay 15 gün 11 saat önce 1326

Haberi Paylaşın

Uysal, Elmatepe Mahallesi girişinde vatandaşlarla sohbet ettiği sırada konuşmasında, bölgeye üst geçidin şart olduğunu söyledi.

Meclis’i hatırlattı!
Ereğli Belediye Meclisi’nin 5. Olağan toplantısında, üst geçit yapılması için gerekli olan kredinin çekilmesi yönünde ’Red’ oyu verildiğini hatırlatan Uysal, “Elmatepe’de üst geçide ihtiyaç olduğunu söyledik. Bunun için hem düşük faizi, hem de uzun vadede, belediye bütçemizi de zorlamayacak şekilde bir borçlanmayı kabul edin, biz de hazırladığımız projeleri hayata geçirelim. Tabi ki tahmin ettiğimiz oldu ve Meclis’ten kabul çıkmadı. Elmatepe’ye üst geçit yapılması ve diğer yatırımlara da ’hayır’ çıktı” diye konuştu.

Kazaları anımsattı!
Uysal, o bölgede yaşanan trafik kazalarını da anımsatarak şu sözlerle konuştu:
“Bu bölgede, çocuklarımızın yaşlılarımızın gençlerimizin kazaya maruz kalmamaları için üst geçit şart. Buradan geçen yolun 40 metrenin üzerinde genişliği var. Akıcı da bir trafik var. Bu bölgede sağlıklı insanın bile karşıdan karşıya geçmesi son derece sıkıntılı. Kaldı ki bu bölgede yaşlılarımız, öğrencilerimiz şehir merkezinden gelen vatandaşlarımı, karşı tarafta açtığımız ceplerde araçlardan inerek karşıya geçmeye çalışıyorlar.

Söz verdi!
Burada sizlerin önünde söz veriyorum; Bu üst geçit yapılacak. Üstelik bir ay içinde de ihaleye çıkacak hale getirilecek. Engellilerimizin de faydalanabileceği şekilde her iki tarafından asansörü olan, ilçemize yakışır bir üst geçidi yapacağız. Şu anda projesi dahil her şeyiyle beraber hazır hale geldi. Buradan sizlere söz veriyorum; en gen önümüzdeki ayın ilk yarısında ihaleye çıkmış olacak.
Hayata geçirmek istediğimiz projelerin yapılmasına karşı ne yaparlarsa yapsınlar engel olamayacaklar. Biz, hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz, sonuç almak istiyoruz. Yıllardır futbol oynadım, hayatımda geri pası hiç sevmedim. Hep sonuç alacak şekilde top oynamaya çalıştım. Size hitap ederken, tatlandırıcı cümleler de kullanmadım, laf da üretmedim, hep hizmet üreteceğimizi söyledik.”

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 17 saat 1 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 18 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 12 saat 18 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 9 saat 31 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 11 saat 52 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 6 saat 7 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 14 saat 14 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 15 saat 21 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 3 saat 25 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 10 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !