Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI...

BELEDÄ°YE MECLÄ°SÄ° TOPLANDI...

Kdz.EreÄŸli Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısını Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın baÅŸkanlığında yaptı.17 ayrı gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Denetim Komisyonuna Ak Parti’den Eyüp Karaarslan, Fevzi Mazlum ve Turgay Aydın, CHP’den ise Nezih Anıl ve Sibel Kırmızıyıldız seçildi.

"HİÇ HOŞ DEĞİL"

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, CHP’li meclis üyesi Özkan ÖzyaÄŸcı’nın kar yağışı ile mücadele konusundaki eleÅŸtirisine ÅŸu sözlerle yanıt verdi: "Sizlerin tabiri ile baÅŸarısızlık. Åžimdi ilkokula geri dönmemiz lazım. Bırakın onu coÄŸrafya bilgisine bile gerek yok. Sizler de gayet iyi biliyorsunuz ki bazen yakın coÄŸrafyamızda en yakın coÄŸrafyaya yaÄŸmur düşer buraya düşmez, bazen kar düşer buraya düşmez. Benim anlamadığım bir ÅŸey doÄŸa ile doÄŸanın yaptıkları ile test edilmek veyahut da onunla karşılaÅŸtığımız ÅŸeylerden dolayı bir sınava tabi tutulmak hiç hoÅŸ bir ÅŸey deÄŸil. Bu coÄŸrafyada yaşıyoruz yakın coÄŸrafyada sahildeki yaÄŸan kar ile yukarıdaki radar tepesindeki yaÄŸan kar aynı deÄŸil.

"HAKSIZLIK YAPTIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Ben burada sizlerin gerçekten haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Karla mücadele için geçen yıl göreve geldiÄŸimizden beri 4 tane araç aldık. Karla mücadele için 4x4’lerimiz kamyonlarımızın önüne ek kar küreyiciler aldık. Åžimdi ben aynı sizinle görüşe katılıyorum, çalışan işçilerimizi tebrik ediyorum. Pazar gecesi o işçi kardeÅŸlerimiz baÅŸlarında da müdürümüz gece 10’a 10 kala 10 buçuÄŸa kadar yolları açıyorlar.

"VATANDAŞ OLARAK BİZİM SUÇUMUZ YOK MU?"

Yolların kapanması acaba vatandaş olarak bizim suçumuz yok mu? Videoları seyrettim dün gece bir daha izledim. Baktım yola ani bir kar yağışı var tabi vatandaş işyerine gitmiş ama yanda arabasını park etmiş araç kar içerisinde, o aracını kaldırmıyor. Bizim arkadaşlarımız da ancak yolu tek taraflı açabiliyor. Maalesef bazı araçlar yol olduğu halde kar kalınlığı 5 santim olduğu halde yerinden kalkamıyor. Bunları anlatırken savunmaya geçmiyoruz, hatalarımızdan ders çıkartırız. Ders çıkartmamız da lazım kıyaslama da yapmak istemiyorum. Araçlar aldık bu araçlar içerisinde karla mücadele araçlarımız da var. Acaba araç kullanan nüfusumuzun Kasım ayı geldiğinde kışlık lastiğini takıyor? Öyle bir yağış oldu ki 2008 yılından bu yana en ciddi bir yağışla karşı karşıya kalmışız. Kar makinemiz çalışıyor arka taraf yeniden doluyor, karı havada mı yakalayacaktık, gökyüzüne çarşaf mı gerecektik? Kriz masası nedir? Çalışmasını sınıflara ayırdık. Bir çalışacağız dedik, 16 iş makinemiz ve 205 personelimiz hazır.

"ARKADAŞLARIMIZ UYKUSUZ GECELER GEÇİRDİ"

Bu arkadaÅŸlarımız uykusuz geceler geçirdiler, baÅŸkan yardımcılarımızda bunların başında, hastane yollarımızı açık bıraktık biliyorsunuz uzak bir coÄŸrafyada olduÄŸu halde hastanemize araçlar çalıştı mı, çalıştı. Ana arterler açık mı, açık. Bizim önceliÄŸimiz buralar. Belki sizler evinizde oturdunuz bizler sokaktayız. Bizim her caddeye bir araç bırakmamız lazım, böyle bir imkânımız var mı? Kar yağışının olaÄŸanüstü doÄŸa olaylarının nasıl olduÄŸunu ben biliyorum. Bu tip olaylardan dolayı da biz üzerimize düşeni yaptık, eÄŸer eksiÄŸimiz varsa tamamlayacağız.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo