Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Belediye Meclisi Toplandı!..

Belediye Meclisi Toplandı!..

Kdz.Ereğli ilçesi belediyesinin 2017 yılı Nisan ayı meclis toplantısında encümen ve komisyon üyeliği seçimleri yapıldı.Kdz. Ereğli Belediyesi 2017 yılı Nisan ayı Meclis toplantısı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti grubundan Salih Kumaş, Eyüp Karaarslan ve Halil Bozkuş mazeret göstererek katılmadı. 2017 yılı belediye encümeni seçimlerinin yapıldığı toplantıda Ayhan Atay, Fevzi Mazlum ve Cumhur Nalcı tasnif heyeti olarak belirlendi. Gizli yapılan oylamada AK Parti’den encümene aday olan Reşat Latif, Sezai Meriç, İhsan Yazıcıoğlu 13 oy alırken, CHP’den aday olan Fikret Fota, Mustafa Başhan ve Sibel Yıldız 15’er oy aldı. Bir oyun boş atıldığı seçimlerden encümene CHP’li meclis üyeleri seçildi. 
Diğer seçimlerde ise İmar komisyonuna AK Parti’den Fevzi Mazlum, Turgay Aydın, Yusuf Kalay, CHP’den Sertan Yalçın, Fikret Fota, Hukuk işleri komisyonuna AK Parti’den Mehmet Erdoğan, Sabri Dinç, Turgay Aydın, CHP’den Özkan Özyağcı, Güler Demiroğlu, Plan ve bütçe komisyonuna AK Parti’den Sabri Dinç, Fevzi Mazlum, Mustafa Şentürk, CHP’den Nur Oğuz, Fehmi Karaarslan seçildi.
AK Partili meclis üyesi Yusuf Kalay, encümen üyelerinin CHP’den seçilmesini kendisine zul olarak gördüğünü belirtip seçildiği imar komisyonundan istifa edip toplantıyı terk etti. Verilen aranın ardından bazı AK Partili meclis üyeleri geri dönmeyerek toplantıya katılmadı.Başkan Uysal’ın gündemdeki diğer maddelerin 6 Nisan 2017 Perşembe günü görüşülmesi yönündeki teklifi AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo