Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE, KARLA MÜCADELEYE HAZIR

BELEDÄ°YE, KARLA MÃœCADELEYE HAZIR

İlçemizi etkisi altına alması beklenen kar yağışı ile mücadeleye hazır olan Karadeniz Ereğli Belediyesi, tüm tedbirlerini aldı.

Belediyenin kar yağışına karşı her türlü tedbiri aldığını vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sürücüleri ve vatandaşları da uyardı.

Başkan Uysal uyarısında şu ifadelere yer verdi;

“Meteorolojinin raporlarına göre ilçemizi etkisi altına alması beklenen kar yağışına karşı, Fen, Su ve Kanalizasyon, Ä°tfaiye, Temizlik Ä°ÅŸleri, Zabıta, UlaÅŸtırma ile Ä°ÅŸletme ve Ä°ÅŸtirakler Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri aldı.

İkisi aynı zamanda tuzlamada yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iş makinesi ve 2 greyderi olası kar yağışına karşı hazır bekletiyoruz.

Sürücülerimizden kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, etkili yağış ve ilçemizin coğrafi konumunu dikkate alarak yanlarında zincir bulundurmalarını, zaman zaman hem trafik akışı, hem de iş makinelerimizin çalışma alanlarına girişine engel olan uygunsuz parklar konusunda hassasiyet bekliyorum.

Bu arada gelecek ihbarlar dâhilinde Ä°tfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’ne ait 4x4 araçların diyaliz ve acil hastaları evlerinden alıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağını, her türlü istek ve ÅŸikâyetinizi 333 1 153 numaralı telefona bildirebileceÄŸinizi hatırlatıyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo