13 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYE İŞİ TECRÜBE İŞİ !.

Sahil yolunda asfalt yağmurlu bir Cuma günü başlayınca böyle oldu.Pazar çalışma yapılmadı, Pazartesi insanlar yine çile çekti.

Gündem 3 yıl 7 ay 29 gün 6 saat 19 dakika önce 6083

Haberi Paylaşın

Bu yaz dökülecek 15 bin ton asfaltın 6-7 bin tonunu ihtiyaç duyulan Anıt önü- Cehennem ağzı Mağarası güzergahını içine alan gidiş-dönüş yönündeki Sahil yolunda harcayacak olan Kdz.Ereğli Belediyesi asfalt çalışmasına bugün başladı.

Asfalta başlangıç günü olarak hem meteorolojinin bu akşam saatlerinde başlayıp yarın devam edeceğini duyurduğu yağışlı bir gün, hem de köylünün hafta sonu öncesi şehre inip ilçede kurulan Pazar’da ihtiyacını karşıladığı ilçenin ve trafiğin en hareketli olduğu Cuma gününü tercih edilmesi trafik çilesini de beraberinde getirdi.Özellikle akşam saatlerindebir ucu Anıt önünde olan kuyruğun sonu Bozhane'ye uzandı.

Gün içinde trafiğin kapandığı Anıt önünden eski terminal kavşağına kadar olan gidiş yönü 18.30’a kadar sadece Halk Otobüs durağına kadar asfaltlanırken, haber merkezimizin What sapp ihbar hattına yazan çok sayıda şoför “ Başkan tecrübe diyor ama şehrin göbeğindeki asfalt, ilçe trafiğinin en yoğun olduğu gün ve saatte yapılıyor. Galiba kimse başkana bugün ve yarın yağış var da demedi.”ifadelerini kullandı.

Bu arada Cumartesi yağmur nedeniyle duran çalışma havanın açtığı ve şehirin daha sakin olduğu Pazar günü yapılmadı. Çile kaldığı yerden Pazartesi 'de devam etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 15 saat 59 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 14 saat 12 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 5 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 40 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 15 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 10 saat 39 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 13 saat 6 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 14 saat 17 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !