Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE İŞİ TECRÜBE İŞİ !.

BELEDİYE İŞİ TECRÜBE İŞİ !.

Sahil yolunda asfalt yağmurlu bir Cuma günü başlayınca böyle oldu.Pazar çalışma yapılmadı, Pazartesi insanlar yine çile çekti.


Bu yaz dökülecek 15 bin ton asfaltın 6-7 bin tonunu ihtiyaç duyulan Anıt önü- Cehennem ağzı Mağarası güzergahını içine alan gidiş-dönüş yönündeki Sahil yolunda harcayacak olan Kdz.Ereğli Belediyesi asfalt çalışmasına bugün başladı.

Asfalta baÅŸlangıç günü olarak  hem meteorolojinin bu akÅŸam saatlerinde baÅŸlayıp yarın devam edeceÄŸini duyurduÄŸu yağışlı bir gün, hem de köylünün hafta sonu öncesi ÅŸehre inip ilçede kurulan Pazar’da ihtiyacını karşıladığı ilçenin ve trafiÄŸin en hareketli olduÄŸu Cuma gününü tercih edilmesi trafik çilesini de  beraberinde getirdi.Özellikle akÅŸam saatlerindebir ucu Anıt önünde olan kuyruÄŸun sonu Bozhane'ye uzandı.

Gün içinde trafiÄŸin kapandığı Anıt önünden eski terminal kavÅŸağına kadar olan gidiÅŸ yönü 18.30’a kadar sadece Halk Otobüs durağına kadar asfaltlanırken,  haber merkezimizin What sapp ihbar hattına yazan çok sayıda ÅŸoför “ BaÅŸkan tecrübe diyor ama ÅŸehrin göbeÄŸindeki asfalt, ilçe trafiÄŸinin en yoÄŸun olduÄŸu gün ve saatte yapılıyor. Galiba kimse baÅŸkana bugün ve yarın yağış var da demedi.”ifadelerini kullandı.

Bu arada Cumartesi yaÄŸmur nedeniyle duran çalışma havanın açtığı ve  ÅŸehirin daha sakin olduÄŸu Pazar günü yapılmadı. Çile kaldığı yerden Pazartesi 'de devam etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran5
şaşkın2
kızgın2
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Özgür danısmaz

05 Eylül 2020 - 09:51

Adamın onunden rakıyı almayacaklardı ıyı yapmıs

yasin topçalı

04 Eylül 2020 - 20:50

Gösteriş meraklısı şovmen. Bilerek insanlara eziyet ediyor. Birileri gideceği yere geç gitsin sorduklarında sahilde asfalt var posbıyık çalışıyor desin diye başlamıştır bugün .Mahalle yollarına yama ohhh ne gizel

Hakkı Özyer

04 Eylül 2020 - 19:50

Rezillik!!

Yorum Yazın

Canlı Radyo