13 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinin Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın terk ettiği eski Erdemir Plajı’na talip olduklarını bildirdi.

Gündem 4 yıl 8 ay 27 gün 23 saat 24 dakika önce 2634

Haberi Paylaşın

Demirtaş, gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, söz konusu tesislerin Gülüç Belediyesine verilmesi konusunda Milli Emlak Genel Müdürlüğüne yazı gönderdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Gülüç Belediyemizin sosyal tesisi olmasını, Gülüç Halkının da bu tesislerden yararlanmasını istiyoruz. Gülüç Belediye başkanı olarak halkımızın sosyal aktivitelerini düşünmek zorundayım. Elbette tesisleri aldığımızda Ereğli halkımız da faydalanacaktır. Dolayısıyla plaj tesislerinin Ereğli yada Gülüç’ün almasının kamuoyunda neden bu kadar sorun yarattığını da anlamış değilim. Kaldı ki Ereğli Belediyesi’nin plajı ve eski kantar bölgesindeki piknik alanı var. O zaman Gülüç’ün de bir tesisi olmasına müsaade etsinler. Yapamaz edemez diyenler, bu alanın bize verilmesinin işine gelmeyenlerin konuşmalarıdır.
Gülüç Belediyesi olarak, bu tesisleri en iyi şekilde işletecek kapasite ve güce de sahibiz. Bugüne kadar halkımıza nasıl hizmet ettiysek, orada da öyle hizmet edeceğiz. Gülüç’ü nasıl en iyi şekle getirdiysem, söz konusu plaj tesislerini de 10-15 gün içerisinde modern şekilde halkın hizmetine sunacağımın sözünü veriyorum. Kaldı ki bu iş çocuk oyuncağı gibi. Zira orada bir çok tesis zaten hazır vaziyette. Burayı en güzel şekle getirip, yapamaz diyenleri utandıracağız. Elbette büyüklerimiz neyi uygun görürse öyle karar vereceklerdir. Ereğli almış, Gülüç almış meselesi olarak bakmıyoruz ama biz, Erdemir Plajı’na talibiz.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 16 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 4 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 37 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 23 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 5 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 18 saat 45 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 14 saat 15 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 3 saat 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 4 saat 15 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 2 saat 55 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !