14 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYE, ASKERLE GÖRÜŞECEK!

Tepenin sırtından kuzeye doğru deniz seviyesinden 150-160 metre yüksekliğe ulaşan, denize dik yamaçlı ve antik çağda M.Ö. 4. yüzyılda Klearchos tarafından Herakleia Pontike’nin ilk akropolisi kurulan KALETEPE mevkisi, halkın ziyaretine açılabilecek… Askeri yasak bölge alandaki içerisinde bir sarnıç bulunan ayrıca yüksek oturma grupları, kuleler ve sur duvarları yer aldığı Kaletepe, Meclis’te konuşuldu…

Gündem 6 yıl 1 gün 5 saat 17 dakika önce 977

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumu 2. Birleşimi, Hüseyin Uysal başkanlığında AKM’de gerçekleştirildi.
Gündem dışı konuşmaların olmadığı toplantıda Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı arasında protokol imzalanacağı bildirildi.
Meclis gündeminde yer alan Ereğli Belediyesi ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasında imzalanacak Kaletepe protokolü için Uysal'a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Uysal, askeri bölge içerisinde kalan Kaletepe'nin turizme kazandırılması için önemli bir adım attıklarını, imzalanacak protokol doğrultusunda ise bu alanın halkın ziyaretine açılacağını belirtti. Gündemde yer alan diğer maddeler meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.
KREDİ KONUSU!
Öte yandan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ‘vizyon projeleri’ arasında gösterilen Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımına ilişkin birinci oturumda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ‘kredi alınması’ gündem maddesi, sonraki oturumda karara bağlanacak.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 7 saat 28 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 40 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 5 saat 41 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 34 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 2 saat 8 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 1 saat 9 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 7 saat 2 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 16 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 15 saat 46 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 4 saat 35 dakika önce KAZA ; 2 YARALI