13 o C Kdz. Ereğli

BEKTAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..

Gündem 9 yıl 2 ay 25 gün 10 saat 32 dakika önce 1754

Haberi Paylaşın

EKİ Armutçuk Müessesesi’nin Başmadencilerinden merhum Mustafa Bektaş’ın eşi Nazife Bektaş (87), gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

EKİ Armutçuk Müessesesi’nin Başmadencilerinden merhum Mustafa Bektaş’ın eşi, Sinitli Mahallesi eski muhtarı Necati Bektaş, Gazeteci Eyüp Bektaş, Yılmaz Bektaş, Havva Aslan, Mürüvvet Bektaş ve Nizamettin Bektaş’ın annesi, Anadolu Ajansı Ereğli Muhabiri Mustafa Bektaş’ın da babaannesi olan Nazife Bektaş, dün yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı yaşamını yitirmişti.

7 Çocuk annesi Nazife Bektaş için bugün Ormanlı Beldesi Sinitli Mahallesi’ndeki evinin önünde dua okunup helallik alındı. Daha sonra Anne Bektaş’ın naaşı, cenaze namazı için Sinitli Mahalle mezarlığına götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bektaş, toprağa verildi.

Cenaze namazına, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, DSP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Önder Gazetesi Sahibi İş adamı Celal Bozkuş, iş ve medya dünyasından bazı isimler ile Bektaş ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Ereğli FM ailesi olarak Nazife Bektaş’a allahtan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 17 saat 23 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 18 saat 35 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 12 saat 40 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 12 saat 14 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 9 saat 53 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 6 saat 29 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
16 saat 57 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 14 saat 36 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 10 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 15 saat 43 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !