13 o C Kdz. Ereğli

BEKLENEN MÜJDELERİ ÇELİK VERDİ

Siyaset 8 yıl 11 ay 27 gün 9 saat 1 dakika önce 1233

Haberi Paylaşın

Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti, partisince düzenlenen etkinliğe katıldı. Belediye ziyaretinde Başkan Uysal’ı kutlayan Çelik, katıldığı etkinlikte de önce Ereğli Devlet Hastanesi’nin eski bina ve arsasının eğitim kampusü yapılması için Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devir edilmesi, ardından da Kent Meydanı ile ilgili müjde verdi.

Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılmak için geldiği Zonguldak programı kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesini de ziyaret etti.

Çelik’i belediye girişinde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı. Belediye başkanlık katında da Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal ve kızı Ebru Uysal Hüseyin Çelik’e çiçek takdim etti.

Ziyarette; Ak Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak milletvekili adayı Emine Çift, Ak Parti Zonguldak milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu’nun yanı sıra Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer hazır bulundu.

Uysal ve ekibini yerel seçim başarısından dolayı kutlayan Çelik konuşmasında "1 dönem yetmez, birinci dönemde işleri anca yerine oturtursun. En az 3 dönem, durmak yok yola devam. Ereğli’nin ağırlığına yakışır hizmetler bekliyorum. Buranın Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olması lazım" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal’da Çelik’in bu sözlerine karşılık, "Halkımızın, Milletvekillerimizin ve sizlerin de desteğiyle Ereğli’de güzel çalışmalar yapacağımızdan kuşkunuz olmasın.” dedi.

ÜNİVERSİTE KAMPUSÜ HAYIRLI OLSUN

Çelik, sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen dayanışma yemeğinde yaptığı konuşmasında, Ereğli Devlet Hastanesi’nin eski bina ve arsalarının Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devir edilmesine yönelik Maliye Bakanı ile akşam saatlerinde görüşme yaptığını ve bakanın bu talebi kabul ettiğini belirterek, “Hayırlı olsun” dedi.

Çelik konuşmasında, "Eski hastaneden arta kalan 40 dönüm bir arazimiz var. Buranın bir kampüs haline getirilmesi isteniyor. Maliye Bakanımızı arayarak kendisinden bu yönde ricada bulundum. Bakan bey, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne talimat verdi. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İKİNCİ MÜJDE KENT MEYDANI

Çelik ikinci müjdeyi, toplantının son bölümünde Kent Meydanı ile ilgili verdi. Çelik, "Belediye, Kaymakamlığın da üzerinde bulunduğu binayı yıkıp o bölgede bir kent meydanı yapmak istiyor, defterdarlıkta yaşanan sorunu Maliye Bakanıma ilettim.

Ben Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne talimat veriyorum dedi. Yarın onun da yakasına yapışacağım, gerekli sözü de bize verdi, ikisi birden halloldu buradan söylemek istiyorum" diyerek ikinci müjdeyi de verdi.

BEKLENEN MÜJDELERİ ÇELİK VERDİ

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 35 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
18 saat 47 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 6 saat 48 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 41 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 15 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 2 saat 16 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 9 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
21 saat 23 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 16 saat 53 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 42 dakika önce KAZA ; 2 YARALI