Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEKÇİ HIDIR KAYA DEFNEDİLDİ

BEKÇİ HIDIR KAYA DEFNEDİLDİ

Eski adı  Mahdut Mesuliyetli Ereğli Kömürleri İşletmesi  (EKİ) olan  Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’nin güvenlik servisinden emekli Hıdır Kaya, (82) yaşama veda ederek aramızdan ayrıldı.

Kandillililerin "Bekçi Hıdır Kaya"sının cenazesi 13 Ocak 2016 Çarşamba günü Kandilli’de Pazaryeri  Camisi’nde kılınan  öğle namazının ardından Belediye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kandilli’nin eski Belediye Başkanlarından Mehmet Kaya İpekçi, Kandillililer Derneği Başkanı Korhan Us, Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız, Emekli Hakimlerden Mehmet Ali Özseçen, TTK’nın emekli İşçi Bürosu Şeflerinden  Hayrettin Ayyıldız, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, TTK emeklileri ve çalışanları, belde halkı, yakınları ve dostlarının katıldığı cenaze töreninde, Kaya’nın çocukları başsağlıklarını kabul ettiler. CHP ve DSP’nin eski Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’e olan derin sevgisi ve bağlılığı ile çocuklarından ikisine de Bülent ve Ecevit ismi koyan ve tüm yaşamı boyunca bu duruşunu hiç değiştirmeyen Hıdır Kaya emekli olduktan sonra Pazaryeri Mahallesi’nde yaşıyordu.  

Ereğli Fm ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi, dostları ve tüm Kandillililere başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo