Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAYRAM PROGRAMI BELLİ OLDU

BAYRAM PROGRAMI BELLÄ° OLDU

EreÄŸli Kaymakam’ı Nazım MadenoÄŸlu, EreÄŸli halkının 30 AÄŸustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
MadenoÄŸlu, Kaymakamlık Yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğü aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada; Zafer Bayramı’nın, son damlası akıtılmadan yurdun bırakılmayacağının ispatı olduÄŸunu belirtti.


Madenoğlu, şunları kaydetti:
“Türk Milleti’nin, 1’inci Dünya Savaşı’nın sona ermesiyle birlikte varlığın sürdürme mücadelesi içerisinde, adamı adım kazanılan büyük baÅŸarı ve zaferin en son ve birleÅŸtirici halkası olan 30 AÄŸustos Zaferi’yle, savaÅŸ alanında tarih yeniden yazılırken kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımız ispatlanmıştır. Türk Ulusu’nun geliÅŸip güçlenmesinin geçmiÅŸte olduÄŸu gibi gelecekte de engellenemeyeceÄŸinin en anlamlı mesajı verilmiÅŸ ve bağımsızlık mücadelesinin zaferle bittiÄŸi müjdelenmiÅŸtir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaÅŸlarını rahmet ve gazilerimizi şükranla anarken, bu büyük zaferin 93. yıldönümünde Karadeniz EreÄŸli halkının 30 AÄŸustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

BAYRAM PROGRAMI BELLÄ° OLDU
DiÄŸer yandan, Kaymakamlık Yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Zafer Bayramı Kutlama programının belirlendiÄŸi bildirildi.
Anıt önünde, 09.05’de saygı duruÅŸunda bulunulup ardından Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesiyle baÅŸlayacak törende, Türk Bayrakları göndere çekilecek. 
Böylelikle, buradaki törenin sona ermesiyle; Kaymakam MadenoÄŸlu, Kaymakamlık makamında protokol üyelerinin tebriklerini kabul edecek. 
Ardından ise 10.00’da Devrim Bulvarı’nda ki kulama programı baÅŸlayacak. Kaymakam, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ile Belediye BaÅŸkanı, halkın bayramını kutlayacak.
Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuÅŸma yapılacak, ÅŸiir okunacak ve halk oyunları gösterilecek. Kutlama programı, tören geçiÅŸi ile son bulacak.

FENER ALAYI 
Kutlamalar kapsamında, aynı günün akÅŸamı Fener Alayı yürüyüşü yapılacak. BaÄŸlık Polis Merkezi AmirliÄŸi önünden baÅŸlayacak yürüyüşte, katılımcılara, Türk Bayrağı verilecek. 
21.00’da baÅŸlayacak yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde son bulacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo