13 o C Kdz. Ereğli

BAYBURTLULAR EROL ŞAHİN’E KUCAK AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 5 gün 21 saat önce 543

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in, ilçede yaşayan Bayburtlular ile Hak-İş üyelerini ziyaret ettiği bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“ ”
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek lokalinde Başkan Cengiz İbrahim Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir ilgi ile karşılanan Erol Şahin ve beraberindekiler, gördükleri sıcak ilgiden büyük bir memnunluk duydular.
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin burada yaptığı konuşmasında projelerini anlattı ve bu seçimlerin Kdz. Ereğli’nin kötü kaderini değiştirebilecek bir seçim olduğunun altını çizerek, “Çumhurbaşkanımız Ereğli’ye bizzat gelerek belediyenin arkasında olduğunu söyledi. Tüm projelerimizin kefili oldu ve altına imzasını attı. Eğer böyle bir dünya liderinin desteğini arkasına alabilecek başka bir aday varsa söyleyin bende ona oy vereyim” dedi.
Dernek lokalinde dernek üyeleri ile de uzun uzun sohbet eden Erol Şahin, Bayburtlulara güvendiğini ve 31 Mart seçimlerinde Ereğli’nin geleceği için oy kullanacaklarından hiç kuşkusunun bulunmadığını söyledi.
Kendisinin henüz 52 yaşında olduğunu hatırlatan şahin, 5 yıl sonraki seçimlerde de aday olacağını, bu nedenle sürekli olarak hesap verebilir bir belediye başkanlığı yapmak zorunda olduğunu vurgulayarak, “Ben başarmak zorundayım. Proje üretip hayata geçirmek mecburiyetindeyim. Çünkü yaşım daha 52 ve 5 yıl sonra, yani 57 yaşında yeniden aday olarak karşınıza çıkacağım. Ama rakiplerimizin böyle bir şansı yok. Onlar 5 yıl sonra aday olmayacaklar!
Bu nedenle onlar bu halka hesap da vermeyecekler. Biz korkutmaya, gerginlik yaratmaya, kaos yaratmaya gelmiyoruz. Kimseden hesap sorma gibi bir düşüncemizde yok. Ereğli halkı bunu da düşünerek oyunu kullansın” dedi.
HAK-İŞ ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Erol Şahin Bayburtlular Derneği ziyaretinden sonra Kdz. Ereğli’de kamu kuruluşlarında görev yapan Hak-İş üyeleri ile de bir araya gelerek uzun uzun sohbet etti ve projelerini anlattı.
Hak-İş’in genç üyelerinin sorunlarını da dinleyen Erol Şahin, gençlerin desteğini arkasına almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu vurguladı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 20 saat 59 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 22 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 16 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 15 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 13 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 10 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
20 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 12 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 14 saat 21 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 19 saat 19 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !