Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAYAT İSYANI!.

BAYAT Ä°SYANI!.

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor, yazılı bir açıklama yaparak kınama yayınladı. Yapılan kınamada hafta sonu oynanan Bayatspor karşılaşmasında yaşanan tablo ve maçın hakemine isyan vardı.

Zonguldak Ereğli Spor Kulübünden Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklama şöyle;

Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu olarak geçtiğimiz Pazar günü (17.01.2015) oynamış olduğumuz Bayatspor sözde futbol müsabakası ama gerçekte meydan muharebesi ile ilgili yazılı açıklama yapma gereği duymuş bulunuyoruz.

Sahaya futboldan yoksun bir anlayış ile nasıl çıkılır bunun en iyi örneÄŸini bu sözde futbol karşılaÅŸmasında yaÅŸadık. 40 yaşında bir kiÅŸinin 15 yaşındaki oyuncunun ayağını kırılmasına sebebiyet verecek derece hırslı olması, her bir oyuncuma topa müdahaleden çok ayağına müdahale ediliyor olması ve maçın hakeminin de tüm bu yaÅŸananlara seyirci kalması kabul edilebilir deÄŸildir. Zonguldak EreÄŸli Spor’un hedefi play of ya da ÅŸampiyonluk gibi geçici hevesler deÄŸildir. Bizim baÅŸarı anlayışımızdaki ölçü, kaç tane gence spor yaptırıyor olmamız ve kaç tane genci Türk futboluna kazandırıyor olmamızdır. Oyuncularımızdan Ayberk, Ä°smail, DurmuÅŸ ve Umut’un yaÅŸadığı durum ortadadır. Saha içerisinde meydan muharebesine katılmış asker gibi teknik futboldan çok adam yaralamaya ve sakatlamaya yönelik oyun sergileyen Bayatspor’u esefle kınıyoruz.

Bu neyin hırsıdır? GeçmiÅŸimizde yaÅŸadığımız ama bizim bilemediÄŸimiz ne vardır? Åžayet böyle bir sorun yoksa bu sizdeki saha içerisindeki Zonguldak EreÄŸli Spor korkusu düşmanlığı nedir? Bayatspor’un ÅŸunu bilmesini istiyoruz. Bizim takım olarak ideallerimiz var. Biz gençlere kolej havasında spor yatırıp, Türk futboluna kazandırmanın peÅŸindeyiz. Peki, siz neyin peÅŸindesiniz? Siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Bizde paralı asker yok. Bizim rakibimize karşı iyi ve ahlaklı futbol oynama hedefimiz vardır. Biz o kadar erdemli kulübüz ki bize karşı oynatacağınızı bildiÄŸimiz halde daha önce takım kaptanımız olan Mehmet Fidan’ın lisansını size verdik. Sizin gibi korkularımız olsaydı o lisansı bizim maçımızdan sonra verirdik. Ama siz bizim kadar yürekli deÄŸilsiniz. Sizi istemeyen ve sizde spor yapmak istemeyenlere sırf sizinle tartıştılar diye lisans veremiyorsunuz. Çünkü size rakip olacaklar diye korkuyorsunuz. Biz Zonguldak EreÄŸli Spor olarak kimsenin spor yapmasına Bayatspor gibi engel olmadık, olmayacağız. Oyuncularımızın elleri ve ayakları yara bere içinde olduÄŸu gibi yürüyemez hale getirdiniz. GençliÄŸe yaptığınız bu saygısızlığı yıllarca üzerinizde taşıyacaksınız. Sizi Allaha havale ediyoruz. Ä°nsan saÄŸlığını, sporcu saÄŸlığını dahi hiçe sayıp o çok önemsediÄŸiniz 3 puanla UEFA kupasına katılırsınız.

Maçın Hakemi Hüseyin Yavuz’un takımımız karşılaÅŸmalarındaki tutumu 3 yıldır devam etmektedir. Nedense hakeme ÅŸerefsiz diyen, saha içerisinde adeta oyuncularımızın ayaklarını kırarcasına oynayan zihniyete 3 maymunu oynamasına hiç ama hiç ÅŸaşırmadık. Oyuncumuzun ayağını kırdığı için ayıp olmasın diye sarı kart vermesi buna en iyi örnekti. Bu açıklamayı maçı kaybetmiÅŸ bir takım olarak yapmıyoruz. Spora hizmet, gençliÄŸe hizmet anlayışını kaybetmiÅŸ bir takım olan Bayatspor’un bundan sonraki karşılaÅŸmalarda aynı tutumu sergilememesi ümidi ile yapıyoruz. Zonguldak EreÄŸli Spor’un tek hedefi gençliktir, gençliÄŸe hizmettir. 3 puanlar ya da ÅŸampiyonluklar bir gün sizi tarihe gömer. Ama yetiÅŸtirdiÄŸiniz oyuncularsa sizi tarih yapar. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo