Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EN GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSU!..

 EN GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSU!..

Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı, Kdz.EreÄŸli Belediyesine hibe araç desteÄŸinde bulundu. BaÅŸkan Uysal, Batı Karadeniz Bölgesinin en geniÅŸ araç filosuna kavuÅŸtuklarını belirterek, “EreÄŸli’de 150 bin nüfusa hizmet verecek araç parkını ÅŸimdiden oluÅŸturmaya baÅŸladık” dedi.

Kurumlar arası diyalog ve uyumlu çalışmayı sürdüren Kdz.Ereğli Belediyesinin, çevre projelerine ve alt yapıya verdiği önem bakanlık tarafından da ödüllendirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kdz.Ereğli Belediyesine 280 bin TL değerinde vidanjör aracı hibe etti. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe edilen aracı teslim aldı.

150 BİN NÜFUSA HİZMET EDECEK ARAÇ PARKI

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, bakanlıktan teslim aldığı aracın anahtarını Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca’ya teslim etti.

Kdz.EreÄŸli Belediyesinin Batı Karadeniz Bölgesinde en geniÅŸ araç filosuna kavuÅŸtuÄŸunu belirten BaÅŸkan Uysal; “Güçlü belediyeler, güçlü araç parkı ile belli olur. Bugüne kadar borçlanmadan, kendi öz kaynaklarımızla 54 yeni araç aldık. Kdz.EreÄŸli’nin 150 bin nüfusuna hizmet edebilecek bir araç parkı ÅŸimdiden oluÅŸtu. 2 yıldır uyguladığımız çalışma ile Kdz.EreÄŸli Belediyemizi araç kiralama yerine filo bakımından nasıl kara geçirdiÄŸimizi rakamlarıyla önümüzdeki aylarda halkımıza açıklayacağız. Çevre ve Åžehircilik Bakanlığımız da, yaptığımız çalışmaların ardından hibe araç desteÄŸinde bulundu. Çevre ve Åžehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve bölge milletvekillerimize teÅŸekkür ediyorum. Yeni aracımız, Kdz.EreÄŸli’mize hayırlı uÄŸurlu olsun” dedi.

Bakanlıktan teslim alınan araç, Kdz. Ereğli Belediyesi araç parkına dahil edil edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo