Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞVURULAR UZATILDI!.

BAÅžVURULAR UZATILDI!.

ÖSYM, sokaÄŸa çıkma yasağı uygulanan Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova, Şırnak’ın Ä°dil, Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçeleri ile Şırnak merkezde, ALES ve KPSS Lisans’a baÅŸvuru süresini 13 Nisan’a kadar uzattı.

Ölçme, Seçme ve YerleÅŸtirme Merkezi (ÖSYM), sokaÄŸa çıkma yasağı uygulanan Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova, Şırnak’ın Ä°dil, Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçeleri ile Şırnak merkezde, ALES ve KPSS Lisans’a baÅŸvuru süresini 13 Nisan’a kadar uzattı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, 17 Mart’ta baÅŸlayan 2016 Akademik Personel ve Lisansüstü EÄŸitimi GiriÅŸ Sınavı (ALES) Ä°lkbahar Dönemi baÅŸvurularının dün sona erdiÄŸi, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans baÅŸvurularının ise bugün sona ereceÄŸi hatırlatıldı.

ALES ve KPSS Lisans’a baÅŸvuru tarihleri aralığında, sokaÄŸa çıkma yasağı uygulanan Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova, Şırnak’ın Ä°dil, Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçelerinde ve Şırnak merkezde görevli kamu görevlileri ile bu yerleÅŸim yerlerinde ikamet eden diÄŸer adaylar için baÅŸvuru süresinin 13 Nisan’a kadar uzatıldığı bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo