Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BASMADAN GEÇME !.

BASMADAN GEÇME !.

Vatandaş Ereğli merkezindeki sinyalizasyon sistemine alışamadı.


EreÄŸli’de var olan trafik sorunu zaman zaman sürücüler, zaman zamanda yayalar nedeniyle arapsaçına dönüyor.

İlçe merkezindeki trafik sıkışıklığını azaltmak amacıyla Devrim Bulvarı güzergâhına yerleştirilen butonlu trafik sinyalizasyonu yeni bir sorunu beraberinde getirdi.

 Butona alışamayan araçlara yeÅŸil yanarken butona basmadan karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaÅŸlar nedeniyle trafikte zaman zaman tartışmalar yaÅŸanırken benzer sorunda Meydanbaşına çıkış yada kavÅŸak içinde çarşı içine dönüş yapan araçların, sinyalizasyon olmayan eski emniyet önü ve Meydanbaşı ile Hatip’den inen araçlarla göbek içinde çakışmasında yaÅŸanıyor.

 

BASMADAN GEÇME !.

Vatandaş Ereğli merkezindeki sinyalizasyon sistemine alışamadı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın2
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
bilal demir

23 Åžubat 2021 - 19:10

oraya ışık takılacağına basit bir üst geçit yapılmalıydı. Eregli nin neresinde ışık varsa hepside ayarsız ve trafiği zora sokmaktan başka bir işe yaramıyor.

Gky 67kdz

23 Åžubat 2021 - 07:55

Virüs var nasıl basalım ?

Enver mutlu yaman

22 Åžubat 2021 - 20:27

Bir hafta sure ile denetimli olarak polis gorevlendirilse ve kirmizi ışık ihlali yapan yayalara ceza kesilsin ancak öyle düzelir kirmizi ve yeşil ışık anlayışımız bizim toplumumuz da okuyaman insanlar var ama kirmizi ve yeşilin ne anlama geldiğini bildiği halde inadına kirmzii ışıkta geçenler var ama bu söylediğimde burda kalacak bir çözüm olarak kabul görmeyecek.

Yorum Yazın

Canlı Radyo