Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL’DAN TATBİKATA DAVET

BAÅžKAN UYSAL’DAN TATBÄ°KATA DAVET

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, tüm EreÄŸli halkını Uluslararası Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri kapsamında yapılacak olan tatbikatı izlemeye davet etti.  

 

BaÅŸkan Uysal 30 Mayıs 2015 tarihi Cumartesi günü saat 14.00’de Amfi tiyatro-Erdemir Ofis mevkiinde denizde Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü koordinesinde BüyükÅŸehir Belediyeleri, diÄŸer belediyeler ve AFAD, UMKE, Telsiz Amatörleri Cemiyeti ekipleri ile birlikte 50 kiÅŸilik profesyonel ekibin katılımı ile Sualtı ve Suüstü Arama Kurtarma Tatbikatları gerçekleÅŸtirileceÄŸini vurguladı.

 

Başkan Uysal söz konusu tatbikatla ilgili şu ifadelere yer verdi:

 

“Tatbikat 3 senaryodan oluÅŸmaktadır;

Birinci senaryo; Kdz. Ereğli açıklarında gezi amaçlı kullanılan balıkçı teknesinde yangın çıkması sonucu teknede bulunan kişiler panik halinde denize atlamışlardır. Bu duruma görgü şahitleri tarafından gerekli yetkili kurumlara ihbar verilecektir. Acil durum ihbarını alan ekipler kurtarma botları ve arama kurtarma ekipleri ile olaya hemen müdahale ederek kurtarma operasyonunu gerçekleştireceklerdir.

 

İkinci senaryo; Kdz. Ereğli sahili şeridinde kontrolden çıkan araç deniz uçmuştur. Bu durum görgü şahitleri tarafından gerekli kurumlara ihbar verilecektir. Acil durum ihbarını alan ekipler kurtarma botları ve arama kurtarma ekipleri ile olaya hemen müdahale ederek kurtarma operasyonunu gerçekleştireceklerdir.

 

Üçüncü senaryo; Kdz. Ereğli açıklarında yelkenli tekne motor arızası nedeniyle dalga ve akıntı ile sürüklendiği ve ilkyardıma ihtiyaç duyduğunu ihbarını yetkili kurumlara yardım çağrısı yapacaktır. Acil durum ihbarını alan ekipler kurtarma botları ve arama kurtarma ekipleri ile olaya hemen müdahale ederek kurtarma operasyonunu gerçekleştireceklerdir.

 

30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te Amfi Tiyatro-Erdemir Ofisi mevkiinde denizde yapılacak olan tatbikata tüm halkımız davetlidir.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo