Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL’DAN SAHA ZİYARETLERİ

BAÅžKAN UYSAL’DAN SAHA ZÄ°YARETLERÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, yeni gün mesaisine Potbaşı Åžantiyesinde baÅŸladı. Sabah kahvaltısını burada personelle birlikte yapan ve çalışanlarla bir süre sohbet eden BaÅŸkan Uysal, yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. Kışla Sanayi Sitesinde inÅŸa edilen yeni Ä°tfaiye Ä°stasyonu ve Potbaşı mevkiinde bulunan ÅŸantiyelerin taşınacağı, Belen Sanayi Sitesi yanındaki yeni ÅŸantiye alanında incelemelerde bulunan BaÅŸkan Uysal, Süleymanbeyler’deki Arıtma Tesisini de gezdi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, güne Potbaşı’nda bulunan Belediye Åžantiyesi’nde baÅŸladı. Sabah kahvaltısını burada personelle birlikte yapan ve çalışanlar ile bir süre sohbet eden BaÅŸkan Uysal, tüm personeli tek tek dinledi.                             

Personeli gayretli çalışmalarından dolayı kutlayan BaÅŸkan Uysal, yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir brifing aldı. Uysal, ÅŸantiye ziyaretinin ardından Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca ve UlaÅŸtırma Müdürü Hüseyin AÄŸlar ve beraberlerindeki mühendislerle birlikte alana çıktı.  

KIÅžLA Ä°TFAÄ°YE BÄ°NASINDA Ä°NCELEME YAPTI

Ä°lk olarak Kışla Sanayi Sitesi giriÅŸindeki itfaiye istasyonunu ziyaret eden Uysal, söz konusu bölgede bir itfaiye istasyonunun zorunluluk arz ettiÄŸini ve sanayi giriÅŸindeki istasyonun ek istasyondan ziyade merkez özelliÄŸi taşıyacak ÅŸekilde inÅŸa edildiÄŸini söyledi. Uysal, önümüzdeki süreçte Potbaşı’nda bulunan merkez istasyonunun da Belen Sanayi giriÅŸine taşınacağını sözlerine ekledi.

YENÄ° ÅžANTÄ°YE ALANI TEMMUZ’A HAZIR

BaÅŸkan Uysal gün içinde Kışla Potbaşı mevki’inde bulunan, Fen Ä°ÅŸleri, Su ve Kanalizasyon ile UlaÅŸtırma müdürlüklerine ait ÅŸantiyelerin taşınacağı Belen Sanayi Sitesi yanındaki yeni ÅŸantiye alanında da incelemelerde bulundu. Uysal, zemin kotları üzerinde çalışmaların sürdüğü bölgenin söz konusu ÅŸantiyelerin taşınması için Temmuz ayı başına kadar hazır hale geleceÄŸini söyledi.

ARITMA TESİSİ İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIM

BaÅŸkan Uysal incelemeleri çerçevesinde Kızılcapınar’dan EreÄŸl’ye gelecek olan ham suyun ishale çalışmalarının sürdüğü Kepez Mevkii’ndeki çalışmaların yanı sıra Süleymanbeyler’deki Arıtma Tesisini de gezdi. Burada Proje Müdürü Nazif Ä°ncirci’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Uysal, 12 ayrı kademe ile gerçekleÅŸecek, 70 bin metreküp /gün kapasiteli tesisin, EreÄŸli için önemli bir kazanım olduÄŸunu söyledi.

“Kızılcapınar Barajı’ndan gelecek su, bu tesiste arıtılıp EreÄŸli’ye ulaÅŸacak ve halkımız daha kaliteli su içecek.” diyen Uysal, tesisin yaz sonunda teslim edileceÄŸini de sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo