14 o C Kdz. Ereğli

BAŞKAN UYSAL’DAN MESAJ VAR!..

Gündem 8 yıl 7 ay 30 gün 5 saat 26 dakika önce 1778

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Uysal yaptığı yazılı açıklamada, “Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin Hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamleye karar verdiği tarihin adıdır” dedi.

Başkan Uysal açıklamasında şunları söyledi;

“Yüce Türk milletinin kısıtlı imkânlarla, canı pahasına verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya Türk ulusunun iman dolu ruhunun nelere kadir olabileceğini kanıtlayan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 93. Yıldönümünü milletçe coşkuyla kutluyoruz.

Bizler için Ağustos ayı, bir kahramanlık destanı ve zaferdir ayıdır. 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve nice isimsiz kahraman şehitlerimiz kısıtlı imkânlarla verdikleri o olağanüstü mücadele sonunda kazandıkları büyük zaferle, Türk ulusunun yaşadığı toprakların esareti asla kabullenmeyeceğini ve ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını dünyaya ilan etmişlerdir.

Genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle, ülkemizin her bölgesinden birlik-beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferle tarihe geçmiştir. Bu büyük zafer yeni neslimize çok iyi anlatılmalı aziz milletimizin 30 Ağustos ruhu gençlerimize örnek olmalıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat 40 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 20 saat 20 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 6 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 23 saat 40 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 19 saat 41 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 2 saat 27 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 8 saat 22 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 saat 10 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 2 saat 1 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 16 saat 49 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !