Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başkan Uysal’dan Karne Mesajı..

Başkan Uysal’dan Karne Mesajı..

- Başkan Uysal’dan Karne Mesajı..


Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016-2017 öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uysal, “Tatilde bol bol kitap okuyun” tavsiyesinde bulundu.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“2016-2017 öğretim yılı sonu olan bugün sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok önemli ve heyecan dolu bir gün..

Ülkemizin yarınları olan çocuklarımız bir yılın sonunda karnelerini aldılar.

Unutmamak gerekir ki karne ve karnelerde yer alan notlar hiçbir zaman tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, sadece dönem boyunca yapılan çalışmaların ve gösterilen performansın neticesidir ve başarının değerlendirilmesinde sadece bir araçtır. Önemli olan başarı notlarıyla birlikte çocuklarımıza gerekli ahlaki değerleri de kazandırabilmektir. Ve unutmamak gerekir ki karnenin sorumlusu hiçbir zaman tek başına çocuklarımız değildir.

Yıl boyunca çok çalışan, yorulan öğrencilerimiz güzel bir tatili hak etmiştir. Yaz tatili süresince öğrencilerimiz öncelikle dinlenmeli, aileleri ve sevdikleri ile dolu dolu zaman geçirmeli, kişisel ve sosyal gelişimlerini destekleyici faaliyetlerde yer almalıdırlar. Özellikle de bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum.

Okunan her bir kitap, yeni bir ufuk açacak ve gelişime en değerli katkıyı sağlayacaktır.

Güçlü yarınlarımızın teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmesi bizler için ve geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır. Hepinizi gayretiniz ve başarılarınızdan dolayı kutluyorum.

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimize mutlu, sağlıklı ve gönlünüzce yaşayacakları güzellikler ile dolu bir yaz tatili diliyorum. Hafta sonu LYS sınavına girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek sizlerin olsun.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo