Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL’DAN ÇAĞRI..

BAÅžKAN UYSAL’DAN ÇAÄžRI..

Kdz.EreÄŸli Belediyesi Halep için yardım kampanyası baÅŸlatıyor. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ’Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluÅŸlarımız ve halkımızı Halep için birlikte olmaya davet ediyorum’ çaÄŸrısı yaptı.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi Halep için yardım kampanyası baÅŸlatılıyor. “Halep’e elini uzat” sloganı ile gerçekleÅŸecek yardım kampanyasının startı ÇarÅŸamba günü düzenlenecek bir etkinlikle verilecek.

“Halep’te yaÅŸananlara duyarsız kalamayız” diyen Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, konuya iliÅŸkin olarak yaptığı açıklamada, “Bu konuda toplumun her kesimine çaÄŸrı yapıyoruz. Belediyemiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluÅŸlarımız ve halkımızla birlikte el ele vermeyi, ortaklaÅŸa gerçekleÅŸtireceÄŸimiz kampanya ile Halep için topyekûn yardım seferberliÄŸini baÅŸlatmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kampanyanın startının, 28 Aralık ÇarÅŸamba günü saat 18.00’de Büyük EreÄŸli Anadolu Otel’de düzenlenecek etkinlik ile verileceÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal, “Kampanyamızın detaylarını da deÄŸerli katılımcılarımız ve kamuoyu ile burada paylaÅŸacağız “ dedi.

Uysal, yapılacak toplantıya katılım için Kdz.EreÄŸli halkına çaÄŸrıda bulunarak “Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluÅŸlarımız ve halkımızı Halep için birlikte olmaya davet ediyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo