15 o C Kdz. Ereğli

BAŞKAN UYSAL, YAKINDAN İLGİLENİYOR..

Müzik & Kültür Sanat 7 yıl 3 ay 7 gün 4 saat 10 dakika önce 1856

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediyesi, bugün İstanbul’da başlayan 21.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) ilçeyi tanıtmak için stant açtı. Başkan Hüseyin Uysal’ın misafirlerle yakından ilgilendiği fuarda Kdz.Ereğli standı büyük ilgi görüyor.

Kdz.Ereğli Belediyesi bugün başlayan ve 29 Ocak’a kadar devam edecek olan 21.( EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarına katılan Kdz.Ereğli Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri de açtığı stantla sergiliyor.

BAŞKAN UYSAL, YAKINDAN İLGİLENİYOR..

Dünyanın en büyük 5.turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ’EMİTT’ katılarak, Kdz.Ereğli’yi tanıtmak için İstanbul’da bulunan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Kdz.Ereğli Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgileniyor.

İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan EMİTT Fuarında, Kdz.Ereğli Belediyesi’nin açtığı standı büyük ilgi gördü. Kdz.Ereğli’den Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri de fuara katılmak için İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunuyor.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 9 saat 30 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 7 saat 43 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 4 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 4 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 22 saat 36 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 9 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 3 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 4 saat 10 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 6 saat 37 dakika önce KAZA ; 2 YARALI